saitkereminannesi02 benimde 4 Ekim son adet tarihim ama 5 kasımda yükselmeye başladı değerim
Beta HCG
ikizleriniz mi olacak acaba? çok büyük rakam bu
Tuntun Evet devlet hastanesine gitmek istedim randevu de yoktu
Nazligezer09 Hmm ben o kadar bilmiyorum 21 Kasım’da evde test yaptım 22 Kasım’da kan testi verdim
- Düzenlendi
guzelanne01_ bende Haziran doğumluyum ve bende sezeryan olacağım 😊sizin ki büyükmüş benim oğlan 3 yaşında ondan korkuyorum ikisine yetişebilir miyim diye
Tuntun bende korkuyorum canım kızımla gezip tozup eğleniyorduk tatiller yapıyorduk şimdi eve kapanacaz🙈🙈
guzelanne01_ ay bütün sıkıntıları aşıp rahatlayıp o rahata alışıp Şimdi tekrar o günlere geri dönmek gerçekten çok zor olmalı. Ama olsun Çok şükür kızınızın bir kardeşi olmasına çok sevindim benim kardeşim yok ve bu durum beni çok üzdü yıllarca. Kardeşsiz kalmayacak hem sizede çok yardım eder ilgilenir kardeşiyle kız çocuk nimettir valla annenin eli kolu
Deletedmom_85 ay sen ağlama nolur ben zaten senin yorumlarinla alt üst oluyorum bi gün yazdigin bi yorumu okuyunca acını üzüntünü yürekten hissettim hiç tanımadığım birini kardeşim bildim dualarımdan eksik etmedim o gun bu gundur gozum sana takiliyor hep hormonlarım çok oynuyor gördükçe hep bakıyorum ne yazmış diye kurban olduğum rabbim de yüreğimi titretiyor kimin duası kabul olur bilinmez fakat ben en etkilendiğim an açıyorum ellerimi yüzün gülsün inşallah 💕
en_guzel_emanetlerim canımm Allah razı olsun. Rabb’im birine bin Katsın inşallah o günü bende iple çekiyorum ❤️🤲🏻🌸 inanıyorum o günler de gelecek 🥲
Tuntun kesinlikle öyle canım Herşey sil baştan Kendimi yeni tekrar Anne olmaya hazır hissettim En çokta kızım çok üzülüyordu yaşımda 28 🙈Artık haktan hayırlısı Aynen öyle ilk kızım olmasını çok istemiştim en büyük yardımcım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
guzelanne01_ Ay maşallah çok genç anne olmuşsunuz Ben yaşınızı büyük tahmin etmiştim ama çok gençmişsiniz. Ben de 27 yaşındayım ❤️ daha çok gençsiniz elinizden her iş gelir bir değil 3 çocuğa daha bakarsınız 😊
Deletedmom_85 Ben de çok dua edeceğim sizin için inşallah sizin de güzel haberlerinizi duyarız ❤️
Tuntun hamd olsun canım yakından görsen hiç inanamazsın Anne olduğuma🙈🙈ŞUAN için evet öyle sanırsam hayalim 3 çoçuk daha Rabbim hepimize kolaylık versin yavrularımızı hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım Hepimiizin yavrusunu korusun♥️
guzelanne01_ amin kuzum Allah sağlık sıhhat mutluluk versin inşallah ❤️
Tuntun inşallah canım benim çok teşekkür ederim eksik olmayın. Sizlerde benim dualarımdasın 🤍🤲🏻