Sare-duru guzelanne01_ benim ilk kızımın adı duru şuan 20 aylık be ben hamileyim😍 30+4 oldum nasıl geçti yemin ederim anlamadım bile ve buda kız adı Sare olacak inşallah 🤲🌹
kubraselcuk guzelanne01_ bizde 6+2 yiz canim valla günler geçmiyor haftaya kalp atışı için randevumuz var iple çekiyorum 🙈
Lulu02 guzelanne01_ gerçekten hamileligimi öğrendiğimden beri zaman yavaşladı sanki günler gecmiyor gibi geliyor özellikle doktor randevusu bekliyorsam 😅
Deletedmom_69 incinur0102 amiiin inşallah canım bende pazartesi gidicem bakalım duyabilecek miyim 🥰 Keseye ne zaman gitmiştin
Zynpbr00 guzelanne01_ Bende daha dün 5 haftalık hamileydim şimdi 37 haftalık zaman su gibi akıp geçiyor🙂
Deletedmom_69 incinur0102 benim alttan bakıldığında çok minik kese oluşumu var demişti 😂 Ben geç gitsem daha iyi olur sanki ama bakalım artık
incinur0102 Deletedmom_69 bak bişi diyim mi 😂 Bir gün öncesinde devlet Hastanesi’nde bı Dr a gittim kese yok olusmamis vs dedi bir gün sonra kendi Dr uma gittim ultrason cihazını koyduğu gibi gördü 😂 1 hafta sonra kalp atışı için gittigimde artık baya netti 😂
Deletedmom_69 incinur0102 yaa işte hem cihaz hem doktor o kadar önemli ki inşallah benide sıkıntıya sokmazlar 😅