incinur0102 guzelanne01_ merhabaa,benimde 2. Gebeliğim 6+3 üz bizde.Sanki zaman gecmicek gibi uzun geliyor bizede :)
minikmucizemmmmmm guzelanne01_ benim 9+0 çoook bulantım oluyor sabahları. 7. Haftadan beri geçmicek heralde dedim şimdi 12. Haftayı dört gözle bekliyorum ilk gebeliğim inşallah 12den sonra rahatlarım🥰🤲🏼
guzelanne01_ incinur0102 yaa sevindim sizinde ikinci olmasına çekindim açıkcası geçmiyor ve geçmiycek olmasına🙈 kızımda çabuk geçmişti sanki
Deletedmom_69 incinur0102 aa aynıyız merhaba 😊 guzelanne01_ benimde 3. Gebeliğim 6+3 daha görmeye hiç gitmedik 😊
guzelanne01_ Minikmucizemiz_ gerçekten evet bide hazirandamı doğururum temmuzdamı merak ediyorum sezeryan olduğum için 38 de alır doktor
Sare-duru guzelanne01_ benim ilk kızımın adı duru şuan 20 aylık be ben hamileyim😍 30+4 oldum nasıl geçti yemin ederim anlamadım bile ve buda kız adı Sare olacak inşallah 🤲🌹
bilghrz bende aynı durumdaydım 3 haftalıklem ogrenmistim gunler gecmıuordu suan cok şükür 11 haftalık oldum🙏😍
Boncukveannsi guzelanne01_ ah kuzu bu uygulamayı ilk yüklediğim de 3 haftalıktım asla ve asla zaman geçmez ki diyordum şuan 29 haftalık olucaz 00′da🤗
keremalya1724 Benimde 4+6 kalp atışları için bir hafta sonra randevum var ama günleri bırakın saatler bile geçmiyor 😆
incinur0102 Deletedmom_69 yaaa ne guuzel :) bizde bugün gittik kalp atışını duymak için,çok şükür duyduk geldik 🙌sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi 🥰🥰
Tugba__- guzelanne01_ benimde 2. Ve ilk 3 ay allahimmmmm felaketti hem çocuğumla ilgilenmem gerekiyor hemde bulantı kusma uyku halsizlik hersey vardı çok zordu ama geçiyor merak etmeyin
Hatice12333 Benimde 3 haftalıkdi öğrendiğim de şimdi 26 haftalık olduk çok şükür çok çabuk geçiyor zaman 😊
Deletedmom_69 incinur0102 amiiin inşallah canım bende pazartesi gidicem bakalım duyabilecek miyim 🥰 Keseye ne zaman gitmiştin
Tinkerbell_0423 guzelanne01_ her gebelik ayrı heyecan benim üçüncü gebelik sizin gibi günler geçmez bitmez diyordum 🤦🏻♀️ şimdi ise son 5 gün diyor 😄🙈
guzelanne01_ Tinkerbell_0423 ayy ne güzell canım mŞallah hayırlı sağlıklı al inşallah kucağına darısı bana en azından hareket ettiğini hissetsem🙈
yarenikoo guzelanne01_ bende o haftalardayken sonları görür müyüm diyordum şuan 32+2 yiz nasıl geçti anlamadım 🤷🏼♀️😅