Haticeee95 Enyenianne Daha önce duyulmadığı için değişik geliyor ailelere ☺️ Yanına bi isim daha eklersen çabuk kabulleniyorlar 😊Amin inşallah ❤️
Enyenianne Haticeee95 bizimkiler o zaman hep o ismi söylerler iki isim kullanmıyorlar benim de iki ismim var hiç kullanmadilar bu zamana kadar süs gibi ömrümce çektim okullarda sınavlar 🤭
Zeynepbsk cahillesohbetikestim çok uzun değil mi isimler kullanırken rahat ediyormusunuz, bende arslan istiyorum
cahillesohbetikestim Zeynepbsk evet biraz uzun ama biz alıştık. Birde anlamları bütün ve güçlü isimler. O yüzden hiç uzun gelmiyor. 🥰
Em0s AdinsMom Oğlum olmuyor kızım oluyor ama rabbim erkek evlat da nasip ederse bir gün Yuşa veya Arel düşünüyorum
Belinay_AliEge Ali Kayra istiyorum hayırlısı ile henüz karar vermedik ilk isim yada ikinci kesin Ali ama yanına bişeyler ekleyeceğiz bakalım 🐥❣️ Ali Deniz Ali Kayra Miraç Ali yada Ali Miraç Ali Efe Ali Ege Ali Asaf Ali Aras Ali Ayaz
caglayann Ali Ömer ya da Muhammed istiyoruz Allah’ım izniyle lakin Muhammed in yanına bir şey eklmek istedik fikir vermek istermisiniz☺️🌸
Enyenianne caglayann Yusuf emin emir ben bunları düşünmüştüm bende Muhammed istiyordum da soyismimiz çok uzun baya uzun olduğu için vazgeçtim ama çok hoş bence ❤️
balkizinbebegii caglayann Muhammed tavsiye etmem çocuklara ağır geliyor peygamber ismi koymayın bence 🌸 karakteri tam zıddı olabilir kimse istemez eminim 😇
02leyla Enyenianne Ahlas mı duymadım hiç anlamı ne canım ? Muhammed ismini rüyamda gördüm canım daha cinsiyet belli değildi ilk haftalarımda cinsiyet belli olunca da koymak istedim.🙂💙
Enyenianne 02leyla Muhammed de çok güzel bende çok seviyorum . Ahlas sad süresinde geçiyor ihlâslı demek ama mana olarak ihlâsla Allah’a yonelmis kul saf temiz kalpli demek Allahu alem ❤️