Tuntun Busraasafekinci afedersiniz tam bilmiyorum ama malik alah in sıfatlarından değil mi acaba ? Öyleyse eğer direkt Allah in isimlerinden koymak uygun değil diye biliyorum yine de siz araştırın
Ygtzynp Asli_3550 canım Allahın sıfatlarını koyarken basına abdul(kul) anlamına gelen ek olur. Allah ismi konmaz mesela abdul-allah:abdullah olur,abdulkerim,abdulrahim,abdulhakim gibi gibi
balkizinbebegii Bengeldimm Çok güzel isim fakat sure adıdır, koymanızı tavsiye etmem naçizane. Bu tarz isimler çocuklara ağır gelebiliyor taşıyamıyorlar, tanıdığım vardı çok zorlandı. Siz bilirsiniz tabii ama biraz daha hafifleştirmeyi deneyebilirsiniz 😌
YGMR-CANSIN Ozgee123 Ben de aren’i beğenmiştim ama anlamı kum tanesi,daha güçlü bir anlam olsun istedim vazgeçtim
Bulutt61 Benim birinin adi Hamza Kerem digerinin adinda kararsiz kaldik esim Hakan Kerim istiyo bende Oğuzhan ege istiyorum iki isim olma zorunlulugu varda esim sagolsun 😅
balkizinbebegii AdinsMom Göktuğ olacak inşallah oğlumuzun adı 🌸 Adin değil de bildiğim kadarıyla Aden cennet demek. Ama genelde kızlara koyuyorlar
Bulutt61 Hamik bizim ailede ikiz var birinin adi yusuf erkin digerinin adi ibrahim eren biz eren - erkini kullaniyoruz
Busradnrcn Yagmur_35xxk Yekta ismini bende çok seviyordum oğluma koymak istiyordum ama anlamı tek eşsiz ve benzersiz demek. Eşi ve benzeri olmayan tek olan Allah olduğu için sıkıntılı geldi ve vazgeçtik. Sizede bu konuda fikir olsun☺️