Benimde 4 gün oldu canım tek ilacı batikon ne zaman batikonh sürdüm rahatladım
Normal doğum dikiş !!!
Hastaneye kayit yaptirmaya gittigimde dikişler battığında veya kaşındığında aldırabilmeniz mümkün demişti Ebem bana.
Yani dikişler kendiliğinden çözülsede battığı veya kaşındığı takdirde aldırabilirsiniz
Yani dikişler kendiliğinden çözülsede battığı veya kaşındığı takdirde aldırabilirsiniz
Alazz 16 gunde tamamen normale donmustum ben basur yastiginda oturmani tavsiiye ederim arabaya bile onla oturuyodum😊 bide firsat buldukca uzan oturma bile bence 🤗🤗
PnarSazakBulut
Psikolog
Maviss35 ay napcagımı şaşırdım valla 😐😐 doğumdan daha zor geldi ... büyük tuvaletinizi yapabildiniz mi ? Bn hala cıkmadım korkuyorum 😞
Psikolog
Maviss35 ay napcagımı şaşırdım valla 😐😐 doğumdan daha zor geldi ... büyük tuvaletinizi yapabildiniz mi ? Bn hala cıkmadım korkuyorum 😞
Alazz canım ben en çok lavoboya gitmekten korktum Doğumdan sonra ama ilk gün bile çıktım çok şükür hergün düzenli çıkabiliyorum hoşaf ye kayısı aşırı faydası var zaten kendiliğinden gidiyo korkma
PnarSazakBulut inşallah bende cıkabilirm dikişler zarar görmez dimi ? Dikişler patlıyacak diye korkuyorum 🙄
Alazz tetre suyu diye bişey var onla yıka once kaynat sonra ılık. Bi şekilde o bolgeye uygula 1haftada geçer
Benim 20 gün oldu hala dikişler yara duruyor oturuyorum ama duruyor yani bide normal dogum kolaymısmıs hemen kalkılırmısmıs ben 15 gün yan yattım hep