Benimde 4 gün oldu canım tek ilacı batikon ne zaman batikonh sürdüm rahatladım
    Hastaneye kayit yaptirmaya gittigimde dikişler battığında veya kaşındığında aldırabilmeniz mümkün demişti Ebem bana.
    Yani dikişler kendiliğinden çözülsede battığı veya kaşındığı takdirde aldırabilirsiniz
      Alazz 16 gunde tamamen normale donmustum ben basur yastiginda oturmani tavsiiye ederim arabaya bile onla oturuyodum😊 bide firsat buldukca uzan oturma bile bence 🤗🤗
      Alazz benim 6 gün oldu hala zorlanıyorum canımm normaldir sürekli pansumanını yap orayı ıslak bırakma asla geçer inşallah bende rahat etmek istiyorum artık bakalım
        Alazz canım ben en çok lavoboya gitmekten korktum Doğumdan sonra ama ilk gün bile çıktım çok şükür hergün düzenli çıkabiliyorum hoşaf ye kayısı aşırı faydası var zaten kendiliğinden gidiyo korkma
          Alazz basur oldum ben 3 tane kocaman meme vardı ona ragmen ilk günden beri çıkıyorum canım şimdi indi basurlar gerçi :)
            PnarSazakBulut inşallah bende cıkabilirm dikişler zarar görmez dimi ? Dikişler patlıyacak diye korkuyorum 🙄
            Maviss35 basurdan değilde dikişlerden cok korkuyorum 😞 patlıyacak sanıyorum o yüzden tuvalete bile gitmek istemiorm 😞
              Alazz tetre suyu diye bişey var onla yıka once kaynat sonra ılık. Bi şekilde o bolgeye uygula 1haftada geçer
              Alazz bak canım ben hala her gittiğimde peçeteyi dikişime basıyom öyle yapiyom tuvaletimi sendr öyle dene
              Benim 20 gün oldu hala dikişler yara duruyor oturuyorum ama duruyor yani bide normal dogum kolaymısmıs hemen kalkılırmısmıs ben 15 gün yan yattım hep