İyi akşamlar 🌸 acıbademde gidip memnun kaldığınız herşeyi açık açık anlatan insancıl yaşadığımız mutluluğu anlayan ve beni her konuda bilgilendirecek bir doktor arıyorum varsa eğer öneriniz çok memnun olurum

Merhaba, altunizade değil ama acıbadem ataşehirde dr. Birgül Karakoç’u tavsiye ederim, gebelik öncesinden beri kendisine gidiyorum, her konuda ilerici, detaylı bilgi veren, yakından ilgilenen başarılı bir hekim.

7 gün sonra

Ben acıbadem altunizade hastanesinde salih yılmaz a gidiyorum, çok memnunum. Her konuda bilgili ve doğru yönlendirdiğine inanıyorum. Daha önce farklı bir doktora da gitmiştim, memnun kalmadığım için tavsiye üzerine Salih bey ile devam ediyorum

6 ay sonra

Ozozlem merhabalar, ben de Salih beye gitmeyi düşünüyorum.. doğumunuzu gerçekleştirdiniz mi acaba? Normal doğum destekliyor mu? Bir de kendisine ulaşabileceğimiz numara veriyor mu? Teşekkürler

4 gün sonra

Nurr28 merhabaa 💜 evet 19 nisanda normal doğum yaptım, sonuna kadar normal doğumu destekliyor. Plasentam çok yaşlanmıştı suyum bitmişti ama sağlıklı olduğumuz sürece sonuna kadar bekliyor 🌸🌸 ayrıca kendisinin ve hemşirenin numarasını veriyor 7/24 ulaşabiliyoruz bir sıkıntı olduğunda gece bile arayıp nasıl olduğumu soruyordu, takip konusunda da çok çok iyi. Hiç kimseyi bu kadar önermezdim çok memnunum ☺️☺️