Sevgiozdemir Elif927 hemen aldım zaten geldi bile doğumdan sonra bakacağım inşallah 😂 Bayadır takip ediyordum zaten indirimlerde sürekli kontrol ettim şansıma yakaladım valla çok iyi oldu 😂
Elif927 Sevgiozdemir İndirimde yakalayınca bende aşırı mutlu oluyorum çok şişiriyorlar fiyatları bariz iki katı fiyat biçiyorlar ve gerçekten her şey çok pahalı çok şeye ihtiyaç var alan var alamayan var rabbim herkesin yardımcısı olsun . Eee hala demedin nerden yakaladın Trendyol falan mı 😂
Sevgiozdemir Elif927 ihtiyaçlar hiç bitmiyor gerçekten artık ucuzada bir şey yok zaten. Hepsiburada dan yakaladım bu ay baya karlı bi alışveriş oldu çoğu eksikleri tamamladım 😂
Elif927 Sevgiozdemir Oo maşallah hepsi burada demek indirime girmiş çünkü trendyolda daha uygun oluyor genelde diye hiç bakmadım hepsi buradaya iyi almak isteyenler kaçırmasın o zaman 😊👍
Sevgiozdemir Elif927 şahsen hepsiburada da bi çok şeyi daha uyguna yakaladım bu ay ben ikisinde bakıp öyle alırım her zaman fiyatlar çok farkedebiliyor ikisi arasında
Elif927 Sevgiozdemir Bende kontrol edeyim madem öyle diyorsan 😂 lansion tekli fiyat artmış bu arada baktım Hepsiburada dan 🙈
Sevgiozdemir Elif927 arttı arttı bu ay başındaki 11. 11 indiriminde almıştım bidaha da hiç o fiyata görmedim 🙈 ikisinide kontrol etmeni öneririm bişey alırken ☺️ E bebek ürünlerinde de sepette %30 düşüyor hepsiburada da çok güzel şeyler buldum da aldım 😍
Bebeksu17 Pentagramm kiwi aldim ben hem elektrikli hem de fiyati uygun 369 tl ye almıştım doğuma 1 ay var bakalim ise yarayacak mi , bi arkadasimin onerisiyle aldim
Elif927 Sevgiozdemir Güle güle kullan canım çoğunu aldık birde ablam sağ olsun pek eksiğimi bırakmadı bebişinin kullanmadıkları çok vardı hallettik elhamdülillah 😊
Sevgiozdemir Elif927 iyiymiş o zaman sağlıcakla kullanmak nasip olur inşallah 😍 ateşölçer arıyorum onu aldınız mı?
Elif927 Sevgiozdemir Yok onu henüz almadım ama bakım tarak vs teyze min kızı almış içinde normal ölçer var ilerde bulursam indirimde almayı düşünüyorum kulak ölçer uçmuş zaten fiyatlar :))
mercimekannesi27 Ayldz https://www.hepsiburada.com/baby-mom-ciftli-elektrikli-anne-sutu-gogus-pompasi-p-HBCV00000OQEGO#reviews