Pentagramm Kızlar göğüs pompası alacağım. Çekim gücü güzel uygun fiyatlı işime yarayabilecek bir ürün arıyorum. Öneriniz var mı?
280322- Pentagramm Kiwi ninkinin almıştım daha doğumum olmadı kolumda denedim güzel çekti 9 farklı ayarı vardı ama göğüsümde denemedim hamileyim diye 259₺ idi ben alırken 5 aylıktı şimdi 9 aylık doğumu bekliyorum bakalım
Esestrk Pentagramm bende aylardır bakıyorum karar vermedim Philips elektrikli var en ucuz 1200 TL lansinoh çok alan var ama yarı yarıya memnuniyeti ilk zamanlar iyi çekiyormuş ilerleyen zamanlarda çekim kuvveti yavaşlıyor diyenler var benimde kafam karışık
Nmhrkl Elif927 lansion ikili pomba almıştı bir arkadaşım. Çok iyi çok rahat aynı anda olması da zamandan tasarruf bugün baktım 1300 tl
Pentagramm Esestrk bende aynı senin gibiyim çekim gücü sonradan düşüyor diyorlar o kafamı çok karıştırdı philipste pahalı
Elif927 Nmhrkl Aynen ben de lansion var ablam kullandı verdi bende kolumda denedim . Ablam memnun kalmıştı ama uygun markalardan memnun kalanlarda var yani olmasaydı benim bakardım başka marka o kadar vermek istemezdim aynı işi gören makina varsa
mercimekannesi27 Pentagramm bende e bebek ürünü baby mom aldım, 2 aydır kullanıyorum çok memnun kaldım çekim gücü de iyi ben alırken indirim ile aldım Şuan da normal bir fiyatı var bakarsanız 😚
Elif927 Pentagramm Philips markasından dolayı kötü olacağını düşünmüyorum ama o kadar veririm dersen lansion al derim ben
Sevgiozdemir Pentagramm lansinoh tekli elektrikli pompayı 670 e yakaladım bu ay indirimlerde kullanınca göreceğim yorumlar iyiydi 🤷♀️
Sevgiozdemir Elif927 hemen aldım zaten geldi bile doğumdan sonra bakacağım inşallah 😂 Bayadır takip ediyordum zaten indirimlerde sürekli kontrol ettim şansıma yakaladım valla çok iyi oldu 😂