Beriiivan beyzzsenturkk kaşarlı yumurta söğüş zeytin tarzı veya avokadolu yumurta yanında söğüş veya yumurta salatası gibi gibi ben de ne yapacağımı bilmiyorum ama her gün yumurta ve kaşar tüketmeye özen gösteriyorum
kalbiminpariltisi sedamom00 ben yanlış okudum diyelim gerçi ikisi de aynı şey hiç fark etmez de sizin bu cahilliğinizi napcaz onu işte gerçekten bilmiyorum 🤷♀️ millete akıl veriyorsunuz bir de aman yiyin nolcak diyorsunuz Allah size düşünme yetisi vermiş düşünün bu uygulamayı kullanabiliyorsunuz internete giriyorsunuz demek ki azıcık araştırın :) gerçi zihniyet ortada ne desem boş ama en azından insanları yanlış yönlendirmeyin yoksa size afiyet olsun ☺️
sedamom00 kalbiminpariltisi hani sizde çok bilmişlik taslıyorsunuz ya bebek doğdun da büyüyünce Abur cubur da vermeyin onlarda daha zararlı çocuğunuzun gelişimi için
Asli2023 beyzzsenturkk ben birgun yulaf süt muz tarçın kuruuzum pişiriyorum.birgun tost haşlanmış yumurta.birgun krep yanına bal yada reçel peynir bazen akşamdan börek.oluyor çayla domatesle
beyzzsenturkk Kirmizibalik1 cok doğru biraz süslemisler kahvaltıyı bende bazen dayanamayıp ekmeğe tahin pekmez sürüp yatağa geri dönüyorum ayakta kalınca midem bulanıyo sonra kahvaltı hazırlıyorum😂😂 ya biz cok hassasız ya da iştahlı değiliz
Kirmizibalik1 beyzzsenturkk ben ilk defa anne olacağım. Cok heycanli ve cok korkuyorum.. korkudan dolayi midem hep titrek 🤣🤣 ama peynir bal yada peynir recel ikilisi gercekten cok iyi yaa
beyzzsenturkk Kirmizibalik1 ben tahin pekmeze cok sardım bu aralar elimden gelse kaşık kaşık yicem normalde hic sevmezdim.. bal aldım ama bana şekermiş gibi geliyo bal gibi değil sanki hiç alışamadım bala ama kaymakla efsane olurduu
beyzzsenturkk kakara ben onu hazırlayana kadar.. acken ayakta duramıyorum cok kötü oluyorum hiç öyle kahvaltılar hazırlamak nasip olmadı açken en ufak sey kokuyor mutfakta
kakara beyzzsenturkk şeker olabilir mi acaba bende bazı sabahlar oyle uyanıyorum salatalık veya yogurt yıyorum endokrin doktorumun önerisiyle sonra kahvaltı
beyzzsenturkk A_syma reçel türü şeyleri özellikle balı hic sevmem🥺 yumurta da cok kokmaya basladı bana sipsak napabilirim diye diye her gün derotlu peynirli ekmek arası yapar oldum cok nadir yumurta yiyebiliyorum öncesinde baska bişeyler yersem falan keske istahlı olsam🥺
beyzzsenturkk A_syma reçel türü şeyleri özellikle balı hic sevmem🥺 yumurta da cok kokmaya basladı bana sipsak napabilirim diye diye her gün derotlu peynirli ekmek arası yapar oldum cok nadir yumurta yiyebiliyorum öncesinde baska bişeyler yersem falan keske istahlı olsam🥺
A_syma beyzzsenturkk Bende pek istahla yemiyorum ama bebisim biraz zayif midem bulana bulana zorluyorum 🌸
beyzzsenturkk Mello29 avokado yemedim nedense görünce bile tiksiniyorum tadı nasıldır denemeyi cok istiyorum
Mello29 beyzzsenturkk Olgun yumusak bir avokadoyu bulursan limon tuz ve karabiberle ben çok seviyorum genelde avokado sevmeyenler sert olani alıp yiyememis oluyorlar
minnieme beyzzsenturkk avokadoyu iyice ezin, rondodan da geçirseniz olur. İçine azıcık süzme peynir, pulbiber ve tuz tabi yine, azıcık zeytinyağı ve limon sıkıp yiyorum genelde. Olgunlaşmış avokadoysa güzel oluyor deneyin derim 🤗
beyzzsenturkk Heyecanli_gebe1 bende anca sulu yemek olacak da özenicem kahvaltıyı hep geçiştiriyorum atıştırmalıklarla 🥺
beyzzsenturkk Aysecan0335 bende cogunlukla aksam yemegini sabah yapıyorum😂 kahvaltı beni tatmin etmiyo
Dlkzz Nikooo Canım yenmemesi gerekiyor değil. Doktorum bana da beslenme listesi verdi. Sucuk iyi pişirilmesi gerekiyor dedi salam sosis canın cok çekerse pişir ye ama çiğ sakın yeme dedi. Dikkat ediyoruz ama insanın canı cekiyor iyi pişirildiği takdirde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Benim doktorum da beyaz ekmek yemeyeceksin dedi orda haklısın ama canın çektiğinde pişirip yiyebilirsiniz dedi
Nikooo Dlkzz iyi okusaydınız hiç yenmez demedim zaten canım çektiğin de bende yiyorum bunu rutin haline getirmek yanlış dedim.
beyzzsenturkk teachervera 31+3üz gelişimi hep birer hafta önde gidiyordu en basından beri 24den sonra 2şee 2şee gitmeye basladı suyum iyiymiş şekerim yok genetik olabilir dedi biraz iriymiş yediğim öyle özellikle de bişey yok sadede normalinden fazla meyve tükettim hamileliğimde doktor meyve de cok kilo aldırır demişti yanlışlıkla galiba iyi bişey yaptım😂😂😂
beyzzsenturkk momgamze yumurta kokusu beni benden alıyor onun dışında kalan kahvaltılıklar da doyurmuyo ya da benim gözüm doymuyo🥺
beyzzsenturkk Tubatgn buzluga hamur işi atmaya fırsatım olmadı şimdi de ağırlaştım ayakta kalınca belim kopuyo cok istiyordum börek çörek atmayı🥺🥺 neler atacagımı da bilemiyorum
Tubatgn beyzzsenturkk Açık konuşayım çoğunu annem ve kayınvalidem yaptı canım Allah razı olsun onlardan yoksa bende çok ayakta durup yapamıyorum
Aenia beyzzsenturkk Bana da doktorum Tam buğday diye tutturdugu için alıyorum 😮💨 bazen normal ekmek de yiyorum napim .. ama tam buğday gerçekten doyurucu oluyor ,37 hafta olduk hala alışkanlık kazanmış sayılmam, çoğu zaman almayı bile unutuyorum valla😂
cansualisa beyzzsenturkk yiyemiyorum ki sadece muz yiyorum bir tabak sulu köfte yedim su saate kadar yediğim bu sonra yoğurt yerim çok acıkırsam peynir kaşar lavasa sararım ıstahım hitti bmm
beyzzsenturkk cansualisa bende öyle yapıyorum🥺 besleniyordur diye düşünüyorum iştah olmayınca insanın hazırlayası da gelmiyor 🥺
beyzzsenturkk mekutlu12 kim biri at yemi diyodu😂😂😂 allah affetsin cok güldüm gözüme güzel gelmeyince gönlüm istemiyo😂😂
mekutlu12 beyzzsenturkk ay boşver o zaman ağzının tadını kaçırma hamileliğin keyfini çıkar ben her gün bir kase tahin pekmez yerdim ekmekle başka kahvaltıyla uğraşmazdım çok da severdim 😂
Kirmizibalik1 beyzzsenturkk tahin pekmez bebisee coook iyi geliyormus yalniz 😍 bali ben tek asla yiyemem o yuzden suzme peynirin ustune dokerim ay hatta yiyeceğim suan. 🤭