kakara İnsülin kullanıyorum ondan ogunlere dikkat ediyorum arada 1 patates kavuruyorum içine mantar,biber,pırasa ekleyip üzerine kaşar eritiyorum
beyzzsenturkk kakara ben onu hazırlayana kadar.. acken ayakta duramıyorum cok kötü oluyorum hiç öyle kahvaltılar hazırlamak nasip olmadı açken en ufak sey kokuyor mutfakta
A_syma beyzzsenturkk Cok gec kahvalti yapmamanizi tavsiye ederim 🌸 Cok degisik sey hazirlamiyorum aslinda evde ne varsa. Haslanmis yumurta mutlaka oluyor. Peynir , zeytin. Tahin ,pekmez karisimi. Muz diliyorum bal ve ceviz ustune. Helva yiyorum. Balli süt iciyorum 😂 Birde patates kizartmasi ama ben pek yemiyorum ev halki içün 🌸
beyzzsenturkk A_syma reçel türü şeyleri özellikle balı hic sevmem🥺 yumurta da cok kokmaya basladı bana sipsak napabilirim diye diye her gün derotlu peynirli ekmek arası yapar oldum cok nadir yumurta yiyebiliyorum öncesinde baska bişeyler yersem falan keske istahlı olsam🥺
beyzzsenturkk A_syma reçel türü şeyleri özellikle balı hic sevmem🥺 yumurta da cok kokmaya basladı bana sipsak napabilirim diye diye her gün derotlu peynirli ekmek arası yapar oldum cok nadir yumurta yiyebiliyorum öncesinde baska bişeyler yersem falan keske istahlı olsam🥺
Mello29 beyzzsenturkk Ben her sabah ayni kahvaltiyi yapiyorum hamile olmadan önce kahvalti yapmazdim is yerinde öglen yemegi ile baslardim güne ama simdi evdeyim ve her sabah 1 haslanmis yumurta Beyaz peynir Avokado Domates salatalık roka maydanoz
beyzzsenturkk Mello29 avokado yemedim nedense görünce bile tiksiniyorum tadı nasıldır denemeyi cok istiyorum
Heyecanli_gebe1 beyzzsenturkk valla kuzum doğuma az kaldı . Jiç özenmedim . Ne varsa yedım . Helva , sarelle , haşlanmış yumurta,patates kızartması,peynır ,nadiren sebze,bal , pekmez, omlet,krep ,tost…. İlla bugün bu olsun demedim jiç
beyzzsenturkk Heyecanli_gebe1 bende anca sulu yemek olacak da özenicem kahvaltıyı hep geçiştiriyorum atıştırmalıklarla 🥺
Aysecan0335 Senin dediğin gibi kahvaltılık bazdn canım hiç ama hiç istemiyo ,yapıyorum çorba sevdiklerimden bi tane ekmeksiz hüpletiyorum en az 2 tabak 😅
beyzzsenturkk Aysecan0335 bende cogunlukla aksam yemegini sabah yapıyorum😂 kahvaltı beni tatmin etmiyo
momqq sedamom00 valla bnm arkdasm 2 çocuğu var ikisinde de sigarayi yiyordu resmen icmiodu ama cocklar da sapasağlam millet anlamıyor bu nasip meselesii nasipte ne varsa o olur istedgin kadr sağlıkli beslen veya beslenme nasibinde ne varsa onu yaşarsınn başka yerlere çekiyorlar konuları boşverr 🥴
sedamom00 momqq öyle canım işte akıl lazım benim de kaç tanıdığim sigara kullanıyordu çocukları sağlam doğdu halam yeni doğum yaptı yediklerine dikkat etmiyordu pinpirikli davranmadı çocuğu sağlam ve sağlıklı doğdu asıl kendini çok kasarsan ve pinpirikli davranırsan o kadar hersey başına gelir köydeki yaşayanlar napıyor ne bulduysalar yiyorlar herseyden bebekleri sapasağlam biz insanız da onlar ne hamileyiz hasta değiliz ya Allah herseyin hayırlısını versin
momgamze beyzzsenturkk Haşlanmış yumurta, domates, salatalık, beyaz peynir, zeytin, süt veya portakal suyu bunlar her sabah tükettiğim şeyler. Bazen ek olarak krem peynir, bal ve tereyağ. Hem kolay hazırlanıyor hem de sağlıklı.
beyzzsenturkk momgamze yumurta kokusu beni benden alıyor onun dışında kalan kahvaltılıklar da doyurmuyo ya da benim gözüm doymuyo🥺
beyzzsenturkk Tubatgn buzluga hamur işi atmaya fırsatım olmadı şimdi de ağırlaştım ayakta kalınca belim kopuyo cok istiyordum börek çörek atmayı🥺🥺 neler atacagımı da bilemiyorum
Aenia Normalde kahvaltı eden bir insan degilim, kahvemi içip akşam yemeğini beklerdim o derece 🥲 söz konusu hamilelik olunca mecburiyet… Tam buğday ekmeğiyle tost yapiyorum, Bazı günler yulaf veya granola ile laktozsuz sütle geçiriyorum Bazen de meyve+kefir Canım hiçbir şey istemezse labneyi suruveriyorum bir iki dilim yetiyor 😅 Hafta sonları esim evde olunca normal kahvaltı düzeni oluyor 😅 o zaman da omlet yapiyorum,yumurtayı bir tek kaşarlı omlet yapınca yiyebiliyorum🥲
_Meliss_ beyzzsenturkk ben günlük tereyağlı peynirli yumurta yapıyorum mutlaka yanına domatesli salatalık maydanoz ne yeşillik varsa onları dogruyorum bide siyah yeşil zeytin miss.seker olduğu için patates un vs zaten tüketiyorum arada melemen yapıyorum değişiklik olsun diye ama geneli böyle
momqq sedamom00 öyle valla ben antalyadayim burasi malum rus dolu onlarn çocuk yetiştirişlerini bi görseler şaşarlar ozmann esirgedigin göze çöp batarmış 5 yasnda kızım varr bunun yan etkilerini çok gördüm artk kasmıyorum sıkmıyorum kızım dha özgüvenli ha bide keşke yediklerimzle bitseydii iş 🤦🏻♀️🥴😁
Seldaca sedamom00 peki tamam sizin arkadaşınızın çocuklarına bir şey olmamış ama ya olsaydı bunun vicdani yükünü nasıl taşırdı.tamam Allah korur bir şey olmayadabilir ama gerek var mı riske atmaya ya.çok mu yani 9 ay yavrularımız için bazı şeylerden ödün veremez miyiz yemesek içmesek ne olur.biz tedbiri alalım da gerisini Allaha bırakalım.benim de bir arkadaşım aynı sizin arkadaşınız gibi aşırı sigara içiyordu hamileyken ve bebek türlü rahatsızlarla doğdu ve 9 ay sonra vefat etti.sonuç olarak ‘kötüden örnek olmaz’ bunu unutmayalım.ama tabi herkes özgür istediğini yer içer biz kimseye karışamayız.
Eylmaz sedamom00 valla bende hamile kalmadan önce ne yiyorsam aynılarını yiyorum hamilelik bi hastalık değil bence ve yumurta yediğimde çıkartıyorum doktorum yeme dedi onun haricinde kızartmada yiyorum 😄
mekutlu12 beyzzsenturkk tadı yok 😂 işte ekmek yerine daha sağlıklı ve doyurucu bi seçenek olarak tüketiyorum böyle pişirerek veya meyveyle yoğurtla tatlandırarak falan kendi başına tadı yok
beyzzsenturkk mekutlu12 kim biri at yemi diyodu😂😂😂 allah affetsin cok güldüm gözüme güzel gelmeyince gönlüm istemiyo😂😂
sedamom00 Tubatgn valla neymış zararlıymış o zaman biz bişey yemeyelim bebek sağlıksız doğarmış evliya ya kendileri çok biliyor bacım valla😬😬
Tubatgn sedamom00 Yav Allah aşkına herkes Canan Karatay olmuş haberimiz yok. İsteyen istediğini yer. Sağlıklı olup olmayacağını Allah bilir. Allah’a şükür hiç bir sıkıntımızda yok. Sabah akşam yemiyoruz ya sonuçta 💃🏻