Boss01 Leylalyla anladım dediğin gibi bence benim idrara geçen Farklı hormonlarım var geçen ayda erken gebelik yanılttı beni amin dua ettiğin için çok teşekkür ederim inşallah nasip olur çok istiyoruz istedikçe de zorlaşıyor sanki Allah kolaylaştırsın tek duam 🤲🤲
Bilinmeyenbiri Kubra_05 işte ultrasonda belli belirsiz bişey diyemem dedi doktor kanda çıktı yazdığım gibi 🌸
Boss01 Benimennembirmelek 2 gündür gecikiyor hafif leke gördüm sabah şuana kadar birşey yok yerleşme olabilir mi acaba
Benimennembirmelek Boss01 cnm benim yerleşme kanamamda oldu kahverengiydi az az oluyordu ped kullanmıyordum ama sürekli çamaşırımi değiştiriyodum belki seninkide olabilir
esmerella37 Cnm benm tanıdıgım var ondada boyle oldu testte pozıtıf gorup kanda negatıf gormustu cok degısık evet bliyorum ama canlı sahıdım yani sonra tekrar test yaptı gene pozıtıf biraz bekledi kan verdi pozıtıf gordu sonra 🥰 insalah senınde oyledir
Boss01 Benimennembirmelek ayy hadi inşallah yerleşmedir eğer yerleşmeyse kanda çıkmaması normal sanırım değil mi
Benimennembirmelek Boss01 cnm orasını bilmiyorum ben kan testi verdiğimde 2 ayliktim iki aya kadar hamile olduğumu biliyodum ama test verememiştim inşallah Rabbim sanada evlat nasip etsin inşallah gebelik vardır 🥰🤗🥰🤗🥰
Ali-Kaanin-Annesi Boss01 kan testi de ver sonuca göre eşine de dersin Allah’ım inşallah vardır da hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗❤️
Ali-Kaanin-Annesi Boss01 kan testi de ver sonuca göre eşine de dersin Allah’ım inşallah vardır da hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗❤️