Vildan53 Boss01 kontrol ettirmende fayda var tabi bende 2 kist 1miyom var onlarla hamile kaldım 38 haftalığım şuan inşallah Rabbım gönlüne göre verir hayırlısıyla
Boss01 Vildan53 amin çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı rahat doğum yapmanı diliyorum sana da sağlıkla kucağına alırsın inşallah hamişlerin duası kabul olur Muş bana dua ettiğin için ayrıca teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🤲🙏💜
Boss01 Duha01 amin Allah razı olsun sizce olma ihtimalı var mıdır bu durumda 2 gün gecikti adetim çok akıntım var kasık ağrısı bel ağrısı çok aşırı
Duha01 Boss01 valla önemli olan kan değerinin yükselmesi biraz daha bekleyin bende hep silik çizgiyle öğrendim kanda değer az çıkardı sonra yükselirdi elhamdülilllah inşallah sizinde değeriniz yükselir
Benimennembirmelek Boss01 bar cnm benim ilk testimde böyleudi hayırlı olsun inşallah bı kaç gün sonra tekrar yap netleşir
Leylalyla Boss01 üzülme canım benimde böyle cikan gebeliğim düşükle sonlandı ama şimdi yeniden hamileyim ve 2 ay kaldı doğuma.
91mer Boss01 böyle durum olabilir merak etmeyin adet geçsin ⅚ gün suan belki fallop tüpüne dopru yol alıyordur . Aynı seyi yaşadım adet geçsin öyle test verin
Leylalyla Boss01 yok kuzum benim bir kaç hafta sonra aniden kanamam ve sancım oldu. Allah razı olsun kuzum ❤️
Boss01 Leylalyla anladım yani testlerde çıkıp kanda çıkmaması beni çok üzdü bide neden böyledir hani kimyasal olsa tamam düşük yapacak olsam tamam niye kanda çıkmadı testlerde çıktı ona takıldım doktora gideceğim adet olunca
Leylalyla Boss01 bu test kitlerinde bazen olabiliyor. İdrarda ki farklı hormonlarda etkileyebiliyor doktorum demişti. Kite hiç bir zaman güvenme diye. En sağlamı kan testidir demişti. Allahım inşallah bu güzel duyguyu yaşamayı sanada nasip eder canım ❤️
Boss01 Leylalyla anladım dediğin gibi bence benim idrara geçen Farklı hormonlarım var geçen ayda erken gebelik yanılttı beni amin dua ettiğin için çok teşekkür ederim inşallah nasip olur çok istiyoruz istedikçe de zorlaşıyor sanki Allah kolaylaştırsın tek duam 🤲🤲