elifelifelif Dmn-rumeysa81 aslinda doğru kış bitene kadar zaten 3 aylik olur bebeginiz. Benim doğum mart sonu allah kismet ederse. O yuzden bana gerekiyor sanirim
bollysena elifelifelif bence mamadusbaby ilk gunden beri onu gordum digerlerini de sonra fakat hepsi aynı gerci de bence mamadus
Marisol Dmn-rumeysa81 20tl gibi bi fark oluyor aparatlı alınca. Ben aldım kasımda doğumum inşallah. Çıkmazsam da evde kısa süreli kullanırım diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
elifelifelif Marisol ArzuGl düz renk mi yoksa desenlimi aldiniz kizlar. Düz olanlarda 3 göz, desenlilerde tek göz fermuar var diyorlar cok bir sey farkediyor mu acaba
Marisol elifelifelif gözlerine hiç dikkat etmedim valla merak ettim bakıcam :) ben kelebek desenli aldım. Çünkü bazı şeyleri kelebekli modeldi. Konsept devamı olsun gibi düşündüm. Kanguruyla çok alakası yok ama :) eşim düz istemişti o da giyeceği için.
ArzuGl elifelifelif desenlileri bilmiyorum ben eşim de kullanacak diye düz renk aldım. İki fermuar var iki tarafında bide üstte bi cep gibi. Ama bi tane olsa da idare edilir.
HavaMct elifelifelif sadece yüzü bize dönük kullanılıyor. Videolarında sırtta ve yanda taşımada oluyor diyor ama koca çocuk olunca zaten kullanılmıyor
HavaMct Dmn-rumeysa81 ben yenidoğan aparatını almadım bana rahat edermiş gibi gelmedi ilk zamanlar anakucağı şeklinde sepetler varya ondan kullandım daha rahat ve sıcak tutuyor hem pahalıda değil ondan alabilirsin
Handsomebaby İlk 3 ay kesinlikle sling sonrasında kanguru ergonomik olması yeterli aslında bütçenize hangisi uygunsa onu alın.Yenidoğan aparatı falan bebeği koy çıkar zor oluyor.Kullanamıyor insan.Ama sling süper evin içinde tak işini gücünü yap emzir gaz sancısına da çok iyi geliyor
Hacerbyzt Ruzgarr merhabalar...kangurudan memnun musunuz???Ben de aldim ama beceremedim sanki cocuk rahat gibi gelmedi bana😕