Marisol elifelifelif solomom da mamadus da ergonomik ve fiyat olarak aynı civarda. Ben de çanta hediyeli olduğu için sololombaby aldım. Daha doğum yapmadım 🙈
bollysena elifelifelif bence mamadusbaby ilk gunden beri onu gordum digerlerini de sonra fakat hepsi aynı gerci de bence mamadus
elifelifelif Marisol bende önce solomom ile mamadus arasinda kalmistim araştırırken bide momfort girdi aklıma. Kafam iyice karıştı böylelikle 😃
elifelifelif Marisol ArzuGl düz renk mi yoksa desenlimi aldiniz kizlar. Düz olanlarda 3 göz, desenlilerde tek göz fermuar var diyorlar cok bir sey farkediyor mu acaba
ArzuGl Ben solomom aldım. Pazar akşamı sipariş verdim salı sabahı geldi. 24 saatte teslim gibi bişey. Çok rahat, kumaşı kaliteli, yenidoğan aparatı pufpuf yastık gibi. Birde önünde çanta gibi yeri var, koy cüzdanı telefonu al bebeği çık:) çok beğendim.
Feyza3214 Bende solomom baby aldım çok konforlu çok önündeki cebi vs. Birde çok iyi ilgileniyorlar ben biraz ugraştırdum sanırım 😂 ona ragmen çok iyi ilgilendiler😅
HavaMct Momfortbaby kullandım onunda yenidoğan aparatı var ergonomik memnun kaldım belağrısı falan yapmadı
elifelifelif HavaMct momfort sadece yüzü size dönük mu kullanılıyor yoksa çift yönlü kullanilabiliyor mu
HavaMct elifelifelif sadece yüzü bize dönük kullanılıyor. Videolarında sırtta ve yanda taşımada oluyor diyor ama koca çocuk olunca zaten kullanılmıyor
Feyza3214 elifelifelif ya benden kaynıklı birşey önce sipariş verdim sonra vazgeçtim sonra yine tamam dedim gönderin sonra yine kafam karışıtı yine vazgeçtim 😂 sonunda tamam dedim kesin gönderin buna ragmen yinede hep saygı çerçevesi içersinde cevap verip sabırla ve anlayışla konuştular.
elifelifelif aysgldlrl67 3 ay- 4 yas arasi kullaniliyor ama yenidogan aparatiyla birlikte dogumdan itibaren kullaniliyor
elifelifelif Feyza3214 😃 evet baya ustlerine gitmissin hakkaten 😁 neyseki memnunum diyosun ugrastirdigina değmiş
Dmn-rumeysa81 Solomom babyi daha çok önerdi kullanan arkadaşlarım bence onu almayı düşünüyorum ancak yeni doğan aparatlı mı almalıyım karar veremedim sağlık açısından da 4 Aydan önce kanguru önerilmiyor acaba ilk aylarda ev içinde kullanımda faydalı olur mu emin olamadım sizce kızlar?
elifelifelif Dmn-rumeysa81 ah evet bide o konu var. Valla bende kararsizim yenidogan aparati için ama kullananlar memnunlarmis ondanda
HavaMct Dmn-rumeysa81 ben yenidoğan aparatını almadım bana rahat edermiş gibi gelmedi ilk zamanlar anakucağı şeklinde sepetler varya ondan kullandım daha rahat ve sıcak tutuyor hem pahalıda değil ondan alabilirsin
Dmn-rumeysa81 elifelifelif bide ocak sonunda Doğum yapıcam inşallah kanguruyla çıkıp gezemem dışarda Doğum olduğu için muhtemelen oyuzden gerek yok gibi de düşünüyorum yeni doğan aparatına kararsızım
elifelifelif Dmn-rumeysa81 aslinda doğru kış bitene kadar zaten 3 aylik olur bebeginiz. Benim doğum mart sonu allah kismet ederse. O yuzden bana gerekiyor sanirim
Marisol Dmn-rumeysa81 20tl gibi bi fark oluyor aparatlı alınca. Ben aldım kasımda doğumum inşallah. Çıkmazsam da evde kısa süreli kullanırım diye düşünüyorum 🤷🏻♀️