Dark Grl550 bazıları kapanıyor. Boyutu önemli Kızımda vardı çok minik, doğunca ilk muayenede gördü doktor. Üfürüm deniyor. Bir iki ay içinde kapandı Dediğim gibi boyutuna bağlı
mavismom1 Grl550 iki yeğenimde vardı ikisinin de yaşları büyüdükçe kapandı çok şükür. Gelişimine dikkat etmek kilo aldırmak gerekiyor
Alvn3946 Grl550 ben 24 yaşındayım doğuştan kalbim delikti ama 9yaşıma kadar kimse farketmemişti o yüzden ilerleme olmuştu 12 yaşımda anju ve ameliyet oldum şuan halen hafif delikliği var ama çok şükür bi tehlikesi riski yok erken farkedilmesi çok önemli
melike_33 Grl550 oğlumda ufurum var dediler ulturasonda delik göründü ama doktor en geç 6. Ayina kadar kapanır dedi kapandı şuan da birsey yok elhamdülillah
Dark Grl550 o zaman takibi yapılır, zaten gebelikte söylendiyse gözle görülür birseydir. Küçükler genelde 0-1 arası mm Lee oluyor Ya kapancak, ya küçülüp zararsız boyuta gelecek ya da tedavi uygulanır doğunca Hepsini çaresi var üzülmeyin
Grl550 Alvn3946 peki nefes darlığı vs. Başka bir belirti var mı hayatınızı etkileyen yada küçükken sorun yaşadığnız mı
Ezgiliiii Grl550 sizin galiba müdale edilmesi gereken boyutta kızımda pda var 2 ml falan her 4 ay da bir özel ve devlet takipli cocuk kardiyolojisinde suan 3. Buçuk yaşında okula başlamadan anjio yöntemiyle kapatılması öneriliyor. İstanbuldaysanız çam sakura da klinik şefi var cansaran tanıdır. O bu operasyonları çok yapıyor bir fikir alın derim . Geçmiş olsun
Alvn3946 Grl550 ameliyattan önce nefes darlığım vardı kalbim okadar hızlı atıyordu ki geceleri kimse yanımda yatamıyordu kalbimin sesi dışardan duyuluyordu koşamıyordum hemen yoruluyordum çok şükür şuan kalbimin sesini bırak bazen hissetmiyorum bile sanki ameliyatta o çarpıntıyı o ağırlığı kaldırdılar
Grl550 Ezgiliiii kontrol edilecek duruma göre bakılacak kapanma ihtimali düşük hiç yok değil inşallah kapanır çok üzgünüm ya niye böyle oldu anlamıyorum
Ezgiliiii Grl550 Grl550 6 aya kadar kendiliğinden kapanabilir. 1 yasa kadar ilaçla kapanabilir. 1 yaş sonra kapanmazsa takip ya da müdale ile ilgili bilgi veriliyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inş