Seyma_58 3MelekAnnesiiii kusura bakmayın "bu kadar rahatlık pess"yazısını görünce haliyle sinirlendim haklısınız. Bende evladımı düşünüyorum ama alttan muayenede hem korkum var hem birsürü hap ilaç veriyolar. Bunlar hormon ilacı hem anneyi hem bebeği riske atıyor bu yüzden :)
3MelekAnnesiiii Seyma_58 alttan muayene den korkmayin doktorlar zaten belirli bi haftadan sonra bakmiolar alttan. Bende en son 9 haftamda bakmisti sonra karnimdan ultrasondan bakmisti. Bebege zarar gelmio alttan muayene olunca iciniz rahat olsun. Ilaclar zaten 2 yönlü bicak gibidir. ALLAH kimseyi ilac kullanacak duruma getirmesin. Bende hergun 7 hap yutuyorum bilirim ne oldugunu😔. RABBIM hakkinda hayirlisini versin insaAllah iyi dusun iyi olsun🤲
Gkcngkc Beybisiii evet gittim o gün ,vajinal muayene etti hatta kalp atısını duyduk ilkkez :) kahverengi akıntının cok normal oldugunu bu haftalarda görülebileceğini korkulacak birsey olmadıgını soyledi .4-5 gün daha az az devam etti ve suan kesildi çok şükür 🙏 progestan kullanıyorum tabi her ihtimale karsı 1 ay kullanıcam
Beybisiii Gkcngkc ben de de çok oluyor korkuyorum. Bazen kan gibi sanki. Şimdi sıra bekliyorum bakalım ne dicek:) sizin ki kaç haftalıktı
Gkcngkc Beybisiii 6+4 haftalıktı ozaman . Benimki kırmızı renk olmadı hiç acık kahverengiydi hep ama şuan bitti cok şükür. Size de progestan verebilir iğne yaparlar belki genelde oyle yapıyorlar ihmal etmeyin gidin doktora , umarım atlatırsınız siz de bir an önce 🙏
Gkcngkc 91mer hayır kesede yada etrafında kanama yoktu , kanama da değildi zaten benim açık kahverengi lekenlenmeydi .belki de yerlesme lekelenmeleriydi , ama anormal bir surum değil dedi doktor . O da şuan bitti çok şükür.
Elifnrcn Gkcngkc benimde oluyo şu an cunartesi gece başladı hemen gittim yerleşme kanaması dedi ama ek olarak progestan ve iğneye başladık şimdi ara ara tekrar devam ediyor bakalım
Gkcngkc Elifnrcn bende ilk gittiğimde iğne yaptı ve progestan verdi ondan sonra azalarak bitti . Tehlikeli değil denilse de o akıntıyı görmek kötü hissettiriyor ama geciyor Umarım sizin de hemen biter 🙏