Gkcngkc Merhaba arkadaslar 7. Haftanızda kahverengi akıntı yasadınız mı dün aksam ve bugün günlük pedi doldurcak kadar kahverengi akıntı geldi ama kan kokusu yok , pazartesi kalp atısını duymaya gidicez ama korktum suan
Melisasis Gkcngkc o haftalarda genelde normal oluyor . Ama endişeleniyorsan kadın Doğum acil varsa bi başvur pazartesine çok var
Mervekara5 Gkcngkc canım benim de olmuştu ama acile git bence sen yine de ne olur ne olmaz doktorlar lekelenmeyi normal kabul etmiyor benim plesanta aşağıdaydı ondan olmuştu
Seyma_58 Gkcngkc bndede var 8 haftalığım 5 gündür arada kırmızı geliyor ped doldurucsk kadardeğil ya üstüne görüyoruz yada yerleşme kanaması eğer gidersem benide aydınlatırmısın ☺️
Gkcngkc Melisasis tesekkür ederim genelde normal yazıyor heryerde cok değilse ama yine de doktoruma yazdım gel derse gidicem hemen
Fedoraxn Mervekara5 merhaba bende 9.haftaya girdim benim de plasenta aşağıdaymış doktor bebek aşağı yerleşmiş dedi 1 haftadır hem kanama hem kahverengi lekem geliyor sizim düzeldi mi acaba? Tedirginim çok 7.haftadan beri hep kanamam lekelenmem geliyor korkuyorum
Tugba_42 Seyma_58 bence hemen doktora gidin birinden cevap beklemek yerine hiç bir zaman gebelikte kan renginde akıntı gelmesi normal değil bu kadar rahat davranmayın Allah korusun herşey olabilir düşük riskiniz varsa geç olmadan iğne vs yaparlar
Gkcngkc Seyma_58 kırmızı renkteyse bir doktora görünün yine de kahverengi akıntılarda korkulcak bir sey yok progestan da yapabilir ama yine de gel için rahat etsin bakalım dedi doktorum gidicem birazdan
3MelekAnnesiiii Seyma_58 5gundur arada kirmizi gelio???? Acaba siz neyi bekliosunuz?? Gebelikte kan gelmesi normal degil bunu doktorunuz size soylemedimi? Bukadarda rahatlik pes dogrusu
Tugba_42 Gerçekten rahatsınız ben nokta kadar geldi koşa koşa acile gittim arkadaşlar lütfen ihmal etmeyin ilerlerse kalp atışı durabilir bebeğinizin gidin ki bir sorun varsa önlem alın düşük önleyici iğne vs. Yapabilirler en azından
Gkcngkc Tugba_42 rahat değilim aslında kırmızı olsa korkardım da kahverengi ve az akıntıyı doktora da gosterdim konustum da kahverengi akıntı bu haftalarda olur normal ama için rahat etsin gel yine de bakalım dedi gidiyorum şimdi
Mervekara5 Fedoraxn canım hiç korkma progestran verir büyük ihtimalle düşük için iğne vurur benim ki öyle yaptı ne olur ne olmaz diye, şuanlık bşr sıkıntı yaşamadım doktor düzeldi falanda demedi ama ilişki yasağını falan kaldırdı düzeldi galiba diye düşünüyorum
Fedoraxn Mervekara5 şuan zaten progestan kullanıyorum ilişki yasak falan demedi yani bi şey demedi ama tedbir amaçlı yapmıyoruz şuan sen kaçıncı haftadasın canım
Mervekara5 Fedoraxn ben 24+5 oldum canım ama 2 kere lekelenme yaşadım bende 4. Haftada birde 7. Haftada yaşadım ağır falan kaldırma birde çok ayakta kalma
Fedoraxn Mervekara5 benim bugün damla damla gelmeye başladı artık ama ağrılarım çok oluyor genetikse eğer korkuyorum çünkü annemde çocuklarını hep aşağıda taşımış ve erken doğum yapmış canlı doğurmuş ama ölmüşlet ben bile 6 aylık doğdum Allah’tan bi sağlık sorunum yok ama korkuyorum işte
Seyma_58 3MelekAnnesiiii lütfen böyle diyip insanları korkutmayın elbette rahat değilim ayrıca şakır şakır da kan gelmiyor leke şeklinde peçetede görüyorum harici çok araştırdım 8 haftalıkken tutunma kanamaları olup 12 gün kadar sürüyormuş yakın zamanda kuzenim düşük yaptı onada progesteron denilen zımbırtıdan verdiler iğne yaptılar ama düştü düşecek olan bebeği hap iğne korumaz eğer fikriniz var daha mülayim şekilde yazabilirsiniz :)
Seyma_58 3MelekAnnesiiii herşeyi sadece siz bilmiyorsunuz. Normal olmadığını bende biliyorum çevremde 2 kişi üstüne gördü bildiğimiz 9 ay regl oldu ve sıkıntılı değildi çokta güzel tombik bebeleri oldu bu kişiden kişiye değişir ağrım sancım yok ve acilede gittim sıkıntı görmediler yaklaşık 4 5 gün sonra kendi doktorumda randevum var zaten
3MelekAnnesiiii Seyma_58 canim benim 2 kez arka arka dusuk yaptim 4 ay once ve 1 ay once senin gibi gunluk ped dolduracak kadar kan oldu acile gittim 2 hafta once kalbi durmus dediler dunyam yikildi. Yine hamile kalmaya calisiorum ve yine ayni sekil bi damla kan gorsem yine ucarak giderim cunku ben yasadim bu aciyi. Isterse 1 gunum olsun kontrolume kanamam varsa direk giderdim kisiden kisiye degisio bu haklisin. InsaAllah hersey yolundadir Allah gonlune gore versin. Ben sadece fikrimi ve yasadigim tecrubeden dolayi yazdim. Insanlarin ne yasadigini ve neden oyle yazdigini bilmeden boyle kirici davranmayin. Hayirli gunler.
Seyma_58 3MelekAnnesiiii kusura bakmayın "bu kadar rahatlık pess"yazısını görünce haliyle sinirlendim haklısınız. Bende evladımı düşünüyorum ama alttan muayenede hem korkum var hem birsürü hap ilaç veriyolar. Bunlar hormon ilacı hem anneyi hem bebeği riske atıyor bu yüzden :)