YamurKoerErkan Bebeğimle 40 haftayı doldurduk etrafımda sürekli daha doğuramadın mı baskısı beni benden aldı ben herkesten cok istiyorm zaten doğurmayı bebeğime kavuşmayı cok stresliyim psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum sancım gelmiyor sabah doktor Kontrolü var ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum dakikalar saniyeler geçmez oldu buraya yazmak istedim bi nebze belki destek olursunuz diye 😭😭 dua edin sağlıkla alayım kucağıma inşallah 🙏
Aysgl2412 YamurKoerErkan bizde de aynı durum var. 40+6 olduk ama Bebeğimin hiç gelmeye niyeti Yok.. çevredekilerin soruları bunalttı resmen. Yarın yatışım yapılacak hastaneye. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ayseayse5664 YamurKoerErkan 40. Haftadayım artık o kadar bunaldım ki gel artık falan diyorum annem geldi uzaktan kadın çok bekleyemez kardeşlerim okuyor babam annemsi yapamaz her sabah doğurmadın mı mesajları ki bunu yapan Doğum yapmış arkadaşlar şu doğurdu diye resimler geliyor çok daraldım engellemek istediğim insanlar var o derece yani ama sağlıkla gelsin kimse olmasın umurumda degil canım yavrum benim stresim yüzünden oda strest yapıyordur kimseyi dinlemeyeceğim hayırla bekleyeceğim
fatos2404 YamurKoerErkan şimdi düş yola kontrol saatine kadar yürü belki etkisi olur 😂 yerini çok sevmişse demek 🤗😍
YamurKoerErkan Hayalll hayır kız o yüzden bu baskı var zaten kız bebek önce gelirmiş erkek geç gelirmiş yoksa erkek miymiş vs vs... birsürü şey cok bunaldım
Hayalll YamurKoerErkan benim de kız herkes erken gelir dedi zaten riskimde vardı 30.haftada başladı sancılar serumla durdu yattık çıktık bir kaç kez doktor 36yı bulsak iyi dedi..şuan 37deyiz çok şükür bekledi kızım şimdi de diyorlar ki hani erken geliyordu hani öyle olacaktı bilmem ne yani kimse erken doğmadı küveze girmeyecek çok şükür demiyor ancakta ne zaman gelecek diye soruyor sizi kandırdı siz de bizi diyorlar illa ki söyleyecek lafları var kimseyi memnun edemezsin demem o ki canını sıkma günün dolmuş strese girmişsin ama Allah ne zaman uygun görürse o zaman olur bir bakarsın yarın gelir hiç belli olmaz üzülme cnm bebeğini de üzme 😍🤗
YamurKoerErkan Hayalll masallah cok şükür inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Etrafım böyle yaptıkca bende doğuramıcam zannediyorum karnımda birşey felan olacak diye korkuyorum stres e girdim cok fazla Artık zamanımı da geçiremiyorum
Aysgl2412 YamurKoerErkan bebeğim erkek ama ben kız erken gelir erkek geç gelir fikrine pek katılmıyorum yaa. Hiç belli olmuyo çünkü. Siz de canınızı sıkmayın herkes istediğini konuşuyor maalesef 😒
Hayalll YamurKoerErkan inşallah canım sen de sağlıkla al pskolojik baskı çok arttı bu dönemler insanlar hep konuşuyor sürekli he deyip geçmek lazım... bana bugün kaç kişi sorduysa doğurmadın mı yaaa daha diye evet ben fil gibi 2 senelim hamilelik geçirecem diyorum susuyorlar...
YamurKoerErkan Hayalll ben ters cevap verebilen birisi de değilim herkese Yok daha gelmiyor diyorm ama bir de içimi sorun 😔
YamurKoerErkan Ayseayse5664 aynen öyle benden önce hamile kalanlar var onlar Doğum yaptı herkes diyor o bile doğurdu sen doğuramayacaksın bi beceremedin doğurmayı sanki sancım geliyor da ben Yok diyorm. Sancım gelmesi icin artık dua ediyorm rabbime herşeyi normal bası asagıda geri dönmesinden de cok korkuyorm 😭
Hayalll YamurKoerErkan ver canım içinde kalıp dert olacağına dışında dursun onlara dert olsun ...bir de kim kırılır incinir düşünemeycem valla o kadar serum iğne yedim kimse sormadı şimdi de daha doğurmadın mı diye sormalarına müsadem yok..
fatos2404 YamurKoerErkan çevremden duyduğum kadarıyla tetikliyor. Yürüyüş, merdiven çıkıp inmek, çömelip kalkma bunlar benim bildiğim ama şöyle de bişey var zamanı gelmediyse eğer hiçbir şey fayda etmez, hakkında hayırlısı olsun inşallah canım 🙏😘💕
YamurKoerErkan Hayalll haklısın daha çocuk doğmadan akıl vermeleri Yok mu birde kaynanam diyor ki kendi kokuna alıştırmayacaksın yoksa Durmaz sensiz diyor millet gelince ben bebeğimi alır yatak odama geçerim diyorm olur mu öyle şey diyor odam zaten küçük eşimin anneannesi dedesi annesi babası gelicek ben nasıl yatıp kalkacam Doğumdan sonra bebegim o kadar nefesin icin de ne yapıcak hiç düşünmüyor 😒. Of gerçekten cok fazla bunaldım kuzum sağlıkla bi doğursaydım inşallah 🙏 içime ata ata hasta olucam ondan da korkuyorm
Hayalll YamurKoerErkan hiç içine atma kaynana da söyle bebek insanların nefesinin bulunduğu ortamda enfeksiyon kapar bilmiyorsa öğrensin tabi ki bebeğini alıp odaya gideceksin emzirmesi var senin üstünün müsait olmama durumu var artı lohusa olacaksın biraz anlayış iste kendide yaşadı bilmesi lazım ..ki lohusa olan kimse misafire hizmet etmek zorunda değil ve doğum yapmış bayanın evinde o kadar erkeğin ne işi olacak çok saçma koca insanlar düşünemiyor bunu çok sinir oluyorum...kendi başlarının çaresine baksın bu erkekler artık karı nere erkek ora gidiyor özellikle büyükler...
YamurKoerErkan Hayalll aynen öyle kendi babam olsa bile ister istemez çekinme oluyor suan geldiklerinde bile ağrım sancım olunca uzanamıyorm yanlarında kanamam olucak dediğin gibi emzirmem olucak ben nasıl diyecem kalmayın diye kendi annem köyden geldi o kadın da zorlanıyor şimdi bile diyor kı gel bizde kal kızım ben yarın izinliyim yarın beraber bizde dururuz diyor madem izinlisin sen kalsana bizde sen tek Çanınla başka yerde rahat edemiyorsan ben iki Çanımla sende nasıl rahat edeyim. Düşüncesizler haddinden fazla
Hayalll YamurKoerErkan aynen çok anlayışsızlar canım ... benim de nerdeyse 1 aydır annem ben de kalıyor doktor yat kalkma hiç birşey yapmayacaksın riski atlatana kadar demişti o zamandan belli ben de kalıyor arada evine gidiyor işlerini halledip geliyor babamda yemeğini yer eve gider burda kalmaz çekinir ev yakın olmasa belki kalırdı o konuda sanırım şanslıyım 10 dk mesafedeyiz çünkü ... yani mesela sütyen takamıyorum kalbim sıkışıyor bebekte zaten vurdukca sancı verdikce duramıyorum erkek evin içinde istemem şahsen eşim bile babasına diyor müsait olunca biz ararız gelirsin yukarıya kafana göre çıkma diyor..aşağıda oturuyor kayınbabagilde
Karlarkralicesi1307 YamurKoerErkan bende 40 haftam oldu ama ne sancim var ne başka birşey yarın hastaneye gidicem bakalım ne olucak artk bende sıkıldım milletin arayıp daha dogurmadın mı emesinden Allah sabır versin hepimize
YamurKoerErkan Karlarkralicesi1307 amin canım amin inşallah içim bunaldı artık. Herşey gözüme batar oldu normalde de cok sinirli ni yapım Yok ama su aralar çok sinirli huysuz oldum 😭