munevver_frt insAllah insAllah doktorunuz ne dediyse harfiyen uyun bundan sonra bol bol yatış 🤗 ilaçlarınızı aksatmayin birde şu var afedersiniz ilk günden tuvalete gitmeye bile korkmuştum büyük ihtimal sizde aynı korkuyu yaşayacaksınız ben afedersiniz büyük abdestimi 3 gün yapmadım yapamadım korkudan ama korkulacak bişe yokmuş sonrasında o acı hissi geçince gayette normal yaşamanıza dönüyorsunuz ama yatarak bin şükür benim doğuma son 27 gün kaldı dualarım sizinle darısı size olsun insAllah 🤗 aynı korkulari duyguları acıları yaşadık burada serklaj olanları takip eder yazılarını okurdum acaba bende bu haftaları görecek miyim diye çok uzun yol var ama emin olun hepsi çok çabuk geçiyor hele bir de alışveriş kısmı var serklaj falan hiçbir şey gelmiyor aklınıza sizede tattirsin Rabbim o duyguları ha enfeksiyona çok dikkat et ben bol bol iç çamaşırı aldım günde kaç defa değiştirdigimi bilmem bizim evde 2 tane WC var biri tamamen bana aitti ortak hiç kullanmadım sık sıkta yıkadım tuvaletimi bol suyu da ihmal etmeyin en önemliside stresten uzak durun güzel şeyler düşünün 🤗 kullandığım ilaçlarda progestan fitil bı ara 3 tane proluton vuruldum zaten kan sulandırıcı iğne ve coraspirinde kullanıyordum 🤗