11115 Semanur0902 endişelenme hiç zararı yok, c vitamini ve kan akışını güzel yapıyo, tansiyondan dolayı zararı ola bilir , tansiyonun normalsa hiç bi sorun olmaz canım, kendini strese salma lütfen
m_k34 ikikizannesi__ ben bı ara çok yedim hemde tuzlayıp kan sulandırıcı da kullanıyorum üstelik çok şükür bı sorun olmadı
11115 Semanur0902 her söylenene inanma ya, o çocuk salıklıysa hiç bişey olmaz korkma, doktor kendisi yengeme her gün limon sıkıb içmesini söylemişdi kanı sulandırma için, düşük yapdırsa söylemezdi, yegenim şimdi çok sağlıklı çokda tatlı çocuk🤗🤗
baby3_ Semanur0902 iki gebeliğimde de kızlarım var acayip limon portakal aşerip yaklaşık 16. Haftaya kadar yedim . İki limondan ne zararı olacakmış abartmasınlar. Altı üstü iki limon diyorsunuz yani. Korkmayın
Semanur0902 baby3_ insanlar can sıkmaya birebirler malesef, 2. Hamileliğim ilkinde gene 8. Haftadayken düşük yapmıştım. Şuan ister istemez her şeyde korkuyor ve dikkat etmeye çalışıyorum insanlarda yandan çok bilerek konuşunca zor oluyor herşey her açıdan böyle kafaya takıp acaba yanlış bir şey mi yaptım diye düşünüyorum. Biliyorum aslında bir şey olmayacağını ama işte psikolojikmen içimi rahatlatmam gerekiyor.
m_k34 Onun sebebi başka biseydir elbet benimde 8. Haftada kalbi durdu pıhtılasma varmiş meğerse seninkide sagliksizmis veya pıhtılasma varmış demek ki öyle düşün limonla olacak bişey degil
Aysnrbtnn Semanur0902 bende bugün 8 haftalığım ve az önce oturup limon yedim 😂 asla yemeyeceğim şey normalde kendimi kaybetmiş gibi yedim 🙈