Semanur0902 Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim canım aşırı derecede limon istedi ve oturup mandalina yer gibi iki tane limon yedim. Arkadaşım saçmalama çok zararlı vs diyip korkuttu beni. Bu saatte doktoruma yazmak da istemedim cidden çok büyük zararı var mı?
Eldgrn Semanur0902 tabi herşeyin fazlası zarar ama içindeki vitaminlerden zararlı diyemeyiz direk canım çektikçe bende soyup soyup yiyorum internette falan da bir zarar yazmıyor korkma yani doktoruna sor yine için rahat etmezse
Seher_ornkk Semanur0902 yeni hamileyken ne sıkıntısı var bilmiyorum ama bnde 38 haftalığım ve kesinlikle önermiyorlar kan cıvıtıyor diye🤦🏽♀️ Bnimde son bir ay kala çok cnm çekmeye başladı herkeste farklı oluyor demekki
Likayolcusu Semanur0902 bende yiyorum suyunu sıkıyorum suyu ayrı geriye kalanı ayrı yiyorum hatta kabuğun iç kısmını da yemeye başladım 6+5 günlüğüz daha
Esraygcc16 Bende limonu çerez gibi yiyenlerdenim çok şükür sıkıntı çekmedim zarar konusunda ama bünyeden bünyeye de değişiyor olabilir
11115 Semanur0902 her söylenene inanma ya, o çocuk salıklıysa hiç bişey olmaz korkma, doktor kendisi yengeme her gün limon sıkıb içmesini söylemişdi kanı sulandırma için, düşük yapdırsa söylemezdi, yegenim şimdi çok sağlıklı çokda tatlı çocuk🤗🤗
yesillimonn Semanur0902 Zararı olsa bana olurdu oğlum da günde 3 tane limon yiyordum kabuklu kabuklu doğuma kadar yedim hiç bişey de olmadı ayrıca ne gibi bi zararı olabilir yanı 😀
Semanur0902 yesillimonn düşük yaptığını iddia ediyor, ama çok şükür hiçbir sıkıntımız yok ağrı bile ve limon hayatımın vazgeçilmez bir parçası gibi 😂😂
yesillimonn Semanur0902 Yok bacım inanma daha önce limondan düşük yapanı duymadım ye gitsin 😀ayy keşke şimdide deli gibi limon aşersem de yesem 🤤
siyahinci3 Semanur0902 ben ilk gebeligimde oturup catur cutur limon yiyordum😃😃Hatta kayin validem canimi cektirdin azıcıkta bana ver demisti 😃huysuz bir kizim oldu Rabbim hayirli ömürler versin🤲
ikikizannesi__ Semanur0902 kan sulandırıcı kullananlar için önerilmiyor canım öyle bir sıkıntın yoksa yiyebilirsin. Ben kan sulandırıcı kullanmama rağmen canım istediğinde yarım limon yiyebilirsin demişti doktorum
m_k34 ikikizannesi__ ben bı ara çok yedim hemde tuzlayıp kan sulandırıcı da kullanıyorum üstelik çok şükür bı sorun olmadı