Nursemablk 31+3 gün olduuuk, çok şükür sonlara yaklaşıyoruz. Rabbim hepimize hayırlı, tek avazda doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🥰 Her gün yerinde duramayan bi oğlum var, doğduğunda da böyle hiperaktif olacak gibi 🤭🤭 Sizde durumlar nedir kızlar 🤗🤗
Ali-Kaanin-Annesi Nursemablk amin canım hayırla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı. Benim de bir oğlum olacak hayırlısı ile 34+4 haftalık hamileyim bende. Biraz iyi biraz kötü bir psikoloji ile devam etmeye çalışıyorum bu süreci 😑🤲🏻
Aleynaerayy22 Nursemablk bizde 33 haftalığız oğluşumla oda maşallah hiç yerinde durmuyor doğunca da böyle olursa yandık 🤭
dilann22 Nursemablk 12den sonra 33 haftalığız hala inanamıyorum anne olacağıma yavrumun olacağına çok merak ediyorum tipini yaa🥺🤷🏻♀️❤️
Nursemablk Ali-Kaanin-Annesi oy maşallah az kalmış inşallah 🤗 Kıız iyi düşün iyi olsunn. Ne düşünürsen ne istersen daha çok öyle olur derler 🤭
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit benim durum biraz kötüyüm biraz iyi Allah’ın gücüne gitmesin ama yinede herşeyin hayırlısını versin 🤲🏻😓 doğum normal mi değil mi bilemiyorum daha özele gidiyorum bana kalmış bir şey ama normal yapmak istiyorum açıkçası bu sıkıntıyı anca atabilirim bağıra bağıra hem normal doğum daha iyi benim açımdan eğer yapabilirsem. Dün hastaneye gitmiştim de bebekte 7 gram kilosunda kayıp oluşmuş. Doktor la anlattım biraz dinledi sağolsun o da çok üzüldü ama yapacak birşey yok bebek için elinden geleni yapıyor 😔❤️
Ali-Kaanin-Annesi Nursemablk hayırlısı olsun diyorum artık yok o olsun bu olsun demek yerine canım 😑🤲🏻🌹
SebnemRasit Nursemablk daha öyle bişey yok ilk gebelik bebeğin kafası büyük o yüzden zamana bırakacaklar 39 a kadar bakacaklarmış ondan sonra normal veya sezaryen diyeceklermiş. :/
SebnemRasit Ali-Kaanin-Annesi şuan kaç kilo, Allah yardımcın olsun hiç canını sıkma çok erken doğuranlar var. Normali seçmeye çalış bence herşey yolundaysa eğer çünkü gerçekten anne de hem daha hızlı kilo veriyo insanın içi temizleniyor. Benim ilk gebelik olmasına rağmen normal olsun istiyorum korkuyorum ama herşeyi normali iyi diye düşünüyorum.
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit 2480 gramken ,2473 grama düşmüş bir hafta içinde 🥺 hiç istemem bir anne evladının başına bir şey gelsin istemez ama gerçekten psikolojik olarak çok etkileniyorum ailevi nedenlerden dolayı (ayrılık) 😖
1Boncuk Hafta 8 ay mı oluyormuş hanımlar ya bilmiyordum netten bir tablo indirmiştim 34 hafta 8. Ay olarak gösteriyordu. 🤔
Ali-Kaanin-Annesi 1Boncuk 31 haftalık 8 aya giriş yapmış oluyor 35 den sonrası ise 9 ayın içinde oluyor 🌹
SebnemRasit 1Boncuk bence takvime git kendin hesapla ben öyle yapıyorum. Çünkü internette kaç tane tablo ya baksam da hepsi bambaşka gösteriyor en iyisi takvime gir hesapla
Nursemablk 1Boncuk bende biraz önce bu uygulamaya girince gördüm 8.aya girmiş bulunuyorsunuz diyordu 🤭🤭
SebnemRasit Ali-Kaanin-Annesi canını sıkma bebek için yapacağın en kötü şey zaten moral olur. Allah’a şükür Şuan doğsa hayatta kalacak kadar kilosu var elhamdulillah. Benim kuzenim dün hastaneye yattı erken doğum riski oldu 28 haftalık daha çocuk 1 kilo bile olamamış şimdi iğneler ilaçlar verdiler tutmaya çalışıyorlar çocuğu. O yüzden sende sıkma canını ♥️
Ali-Kaanin-Annesi SebnemRasit herşeyin hayırlısını versin hayırsız ise yaşatmasın yüce rabbim herşeyin iyisini bilir 🤲🏻
Nursemablk gokce66 doktorumuz şuan için normal doğum gözüktüğünü söyledi ama inşallah gelişmeler bu yönde gider 🤲🥰
Nursemablk dilann22 Ben de bendeee 🤭 Bazen böyle acaba benim çocuğum mu diye düşünüyorum, doğunca kucağıma alınca bol boool bakıcam yüzüne, aşırı merak ediyorum vee çokça bi özlem var içimde nedense 🥰🥰