deletedmom01 deletedmom11 benim boy bacagimda bazen cok agri oluyordu resmen topalliyordum . Ama muz gercekten cok iyi geldi. Bide meyveli yogurt tukeniyorum oda geliyo zaten tatli türüyle aram hic yok .
deletedmom01 Elfibrhm2609 unut canim unut suan icim gitti duvarlar erik gibi gozumde 😂😂 Muz guzeldir muz daha guzel muz yiyin muz ☺☺🙉🙉😘
Elfibrhm2609 deletedmom01 ben muz yiyorum da fazla değil midemi yakıyor canım yerden yoğurt ile yiyorum 🌸şuan favori meyvem nar kivi😀😀
DuyguUysalBayraktar deletedmom01 resmen aşerdim şu anda🙊🙊😂 kargoyla fln gönderirlermi. Sizin orası neresi bide 🙈
deletedmom01 DuyguUysalBayraktar kargoyla hicbi fikrim yokki bizim oraa istanbul esenyurt bolgesi 😂😂 Suanda benimde cnim istedi nerden yazdiysam 😂 sabah cinsiyet icin doktora gidicem oradan bakarm biyerde bulurum insallah 😂
Elfibrhm2609 Susam ayva da iyi geliyor ayva da ye canım benim bulantim oluyor çünkü 32 haftalık olmamıza rağmen 🤔
deletedmom11 Susarmısınız meywe diye avcunu yaLayanLar war şu anda 😂😂 Günah kız amaaa herkes erik diye ağzı suLandı 😂😂
deletedmom01 Elfibrhm2609 12.haftada kiz gibiydi net degildi yarin 10bucuk gibi randevum var 17haftadayiz bakalim☺ uyuyamiyorum ya ☺ peki sizin ne ☺❤
deletedmom01 Elfibrhm2609 oy masallah masallah 🙂 Eylül cok guzel bi isim bende eylül dusunuyordum ama. Defne'ye karar verdik ☺ oglum olursa hic erkek isim begenemiyorum esimde alpaslan istiyor bende olur dedim napim😂