Elfibrhm2609 Bende hep kivi nar ve havuç ama en çok nar ve kiviyi yiyorum ekşi ekşi ikisi de çok hoşuma gidiyor😀😀😀
deletedmom11 Mango we greyfurt 👍🏼👍🏼👍🏼 Tiksinecek kdr tükettim sanrm başka meywelere yöneLmek Lazım 😳😳
deletedmom11 deletedmom01 muzda çok fazLa magnezyum warmış bu yüzden krapmLarı azaLtıyomuş bende baya etkili oldu ilaca gerek kaLmadı
Elfibrhm2609 deletedmom01 evet ya niye dedin ki erik şimdi😀😀 neyse unutayım hemen bu mevsim de nereden buldunuz oncağızı😀😀
deletedmom01 DuyguUysalBayraktar bizim burada file market var her tur meyve vb seyler var taze cokta iyi oradan almistk
Kizimveoglumm DuyguUysalBayraktar ben istanbulda oturuyorum 2 ay önce bende istemiştim ortaköy'de buldum 3 tane erik 30 TL demişti ve almadım 3 tane eriğe 30 TL verilir mi mevsimi gelince 30 tlye kac kilo erik alınır 😌😊😊😊😊😊
DuyguUysalBayraktar deletedmom01 resmen aşerdim şu anda🙊🙊😂 kargoyla fln gönderirlermi. Sizin orası neresi bide 🙈
deletedmom01 deletedmom11 benim boy bacagimda bazen cok agri oluyordu resmen topalliyordum . Ama muz gercekten cok iyi geldi. Bide meyveli yogurt tukeniyorum oda geliyo zaten tatli türüyle aram hic yok .
deletedmom01 Elfibrhm2609 unut canim unut suan icim gitti duvarlar erik gibi gozumde 😂😂 Muz guzeldir muz daha guzel muz yiyin muz ☺☺🙉🙉😘