cherryblossom7 Bende 7+1 başından beri bir ağrım sızım yok sizinde başından beri öyle mi yoksa yeni ki kayboldu ?🙂🙂
Gizemgksnmz mrsperaa bende öyle diyordum ki 9. Haftadan sonra bulantım ve kusmalarım basladı perişan oldum. İnşllah böyle devam eder seninki 18. Haftaya geldik bulantım devam ediyor ama şükür artık eskisi gibi kusmuyorum
mrsperaa Gizemgksnmz gerçekten kusmak vs istemiyorum açıkçası ama bi belirti olmaması da gerçekten endişe ettiriyor insanı
Nazli-61 mrsperaa bende ilk haftalar sizin gibiydim 7. Haftama kadar hatta o kadar belirtim yoktu ki kan verdiğim halde evde yine test yapmıştım şüphelenip 14. Haftamda bitti bulantım vs şuan 21 deyim halsizlik mide yanması ve ekşimesi bu ara gündemde 😂
ycl4644 mrsperaa bir mide bulantım vardı anlatamam yemek yemek istemiyordum 🥲 8 haftalık hamileyim prilam Dr içiyorum o biraz rahatlattı
aseldurununannesi_ mrsperaa ben canım regl günüm geçince hamile olduğumu anladım 20. Haftamdayım ne bir kere mide bulantısı ne aşerme hiçbiri olmadı çok şükür merak etme herşey yolunda☺️
mrsperaa aseldurununannesi_ bende sadece bir kere aşerme oldu 2 gün önce o bunu belirtiden saymamışım unutmuşum siz deyince aklıma geldi 🥰
Gizemgksnmz mrsperaa kanaman lekelenmen yoksa belirti olmamasını sorun etme canım annem bende hiç yemek yiyememiş sürekli mide bulantısı ve kusma şikayeti varmış kardeşimide 4. Ayda adet olamadığı için doktora gittiğinde öğrenmiş hiç belirtisi olmamış
mrsperaa Gizemgksnmz kanama lekenme de yok çok şükür göğüslerim sert tek belirti bu birde çok kısa zamanlı bel ağrısı olabiliyor
Gizemgksnmz mrsperaa evet onlar bendede olmuştu hatta şu haftada artmaya başladı bel ağrım sen içini ferah tut canım sağlıkla kucağına al bebişini inşllah🥰