Mihra09 ogretmenHnmm inşallah Allah’ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin🙏
Mervvvve irem01 bende geçen ay düşük yaptım şuan beklemedeyim tahmini adet tarihşn ne zaman benim ki 07.12
irem01 Mervvvve 1 gün var aramızda. Benim de 22siydi yumurtlama günü. Ama normalde yumurtlama günlerinde belirtim olurdu bu sefer hiç olmadi akıntı vs belki de yumurtlama olmamıştır diye düşünüyorum bilmiyorum belki de düşükten sonra düzenim değişmiştir. 10 gün sonra göreceğiz bakalım. Hayırlı haberler alırız inşallah 🥰
Mervvvve irem01 benimde uygulamam 22. Yumurtlama gösteriyordu ama internete göre 23.yumurtlama yazıyordu sanki oldu gibi o gün yumurtlama ama emin olamıyorum o günden beri sol kasığımda batma var bilemedim ne olduğunu
irem01 Mervvvve benim de 22sinden beri arada kramp gibi adet sancısı gibi sancı oluyor ama bilemiyorum başka bir farklılık hissediyor musun mesela akıntı falan ne durumda? Düşük yaptığım gebeliğini öğrenmeden önce çok fazla akıntı oluyordu ama şuan yok bilemiyorum
Mervvvve irem01 canim bende akintida baya var o yüzden sanki hamileyim gibime geliyor yani oldu gibi😂
ednurr55 Ben adetten 3 gün önce öğrendim hamile olduğumu ilk başlarda su gibi geliyordu beyaz akıntı şimdi de hala devam ediyor 7+2 yim şuan bu akşamda kahverengi şeklinde kanamam oldu peçete koydum hafif lekelenmem var korkuyorum
Mihra09 Bfduam onu tam hatırlamıyorum ama adetime daha vardı çünkü geldiğinde fark ettim adetim bitmiş dedim adet sonrası bunun gelmesi imkansız olsa olsa yumurta catlamistir dedim vede öyle çıktı belki tahminim adetime 2 hafta yada 10 gün kala olabilir
Mervvvve irem01 hayırlısı inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin o kadar çok istiyorum ki rabbim biliyor❤️