ogretmenHnmm siyahinciii benim b12 iyi de demir ve ferritinim biraz düşük geçen sene 1di ferritinim zor güç 11e çıkti şimdi
Busraanuur siyahinciii ya amiiiin , ben geceleri sabah namazından bir saat kadar önce uyanıp teheccüd namazı kılıyorum ve buradaki okuduğum herkesi anarak dua ediyorum hepimize🤲 Allah’ım kabul eder inşallah hepimizin dualarını 🥰
Mihra09 ogretmenHnmm benim yumurta catladiginda ben fark ettim çünkü bir damladan az biraz kan geldi akıntıyla sonrasindada 3 gün boyunca şeffaf renginde akintiniz oluyor bende internetten okumuştum doğru çıktı hamileydim şeffaf renginde akıntı oluyor
ogretmenHnmm Mihra09 catladiginda ilk basta kahverengi leke geldi sonra da küçük kırmızı kan geldi 13 kasımda 11 gün geçti iste arasindan suan Süt gibi akinti geliyor ara ara
irem01 siyahinciii yaa kuzum 🥰 hayırlı olsun inşallah. Bende 1 ay önce düşük yaptım sonrasında adet oldum şimdi beklemedeyim inşallah senin gibi bana da nasip olur 🤲🤲
Mervvvve irem01 bende geçen ay düşük yaptım şuan beklemedeyim tahmini adet tarihşn ne zaman benim ki 07.12
Seherselim ogretmenHnmm öncelikle öğretmenler gününüz kutlu olsuuun 💕 evet benım de aşırı akıntım oldu erken gebelik belirtisi dediler bana da 33 haftalık hamileyim şuan Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bi de karnım çok ağrımıştı kasıklarım.
siyahinciii Seherselim o kasık ve bel ağrısı yakamda zaten teşekkür ederim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaallah
ogretmenHnmm Seherselim çok teşekkür ederim canım 🥰 inşallah bende güzel haber alirim da minik mucizeme kavuşurum. Rabbim sana da hayırlısıyla saglicakla kucagina almayi nasip etsin yavrunu💕 testi ne zaman yapsam canim sen ne zaman yapmıştın
Mihra09 ogretmenHnmm ozaman hamile olabilirsiniz belki benim akıntı bildiginiZ şeffaf poşet rengindeydi şeffaf ti 3 gün geldi öyle
ogretmenHnmm Mihra09 ayy inşallah ya yüzüm gülsün gayri. İnşallah bende minik mucizeme kavusurum artık 🙏
Mihra09 ogretmenHnmm inşallah Allah’ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin🙏