Baymehal minikpankekim yaaa çok mu günlük hasan paşa köftesi 🥺 ayy yaparım da öneri var mı kız 😂 kısır tapılmaz misafire akşam yemeğine 😂😂
Baymehal Zeynep_imveAnnesi valla bence de tuhaf 😂😂. Bana kalsa izmir köfte de yaparım ama ona çok günlük geliyor 🤦🏻♀️ yaşlı ruhu var
usenmedimyaptimbirvelet Baymehal amaan kız yap gitsin nolacak yaptıktan sonra bi şey diyemez artık 😂😂😂
Birmeleginannesi32 Hasanpaşa köfte güzel bence yA da tepsi kebabı yapın çok kolay yanına patates püresi
Baymehal Zeynep_imveAnnesi ooo akşama yemek kız 😅 izmir köfte ye karar verdik tuhaf değişik adam cidden 😂😂
Gamzer Baymehal Yemeğin genci yaşlısı mi var bacım🤦♀️ 27 yaşındayım çok severim kavurmayı misafirim geldiğinde de bazen sotesini bazen sade kavurma, yanına pilav salata yoğurt tamam😄
Baymehal Gamzer kız valla kavurma bana yaşlı işi geliyor çünkü bizimkiler her geldiğinde kavurma yada benim ailem hep kavurma yaapr ne blm değişiklik olsun daa genciz yemeğinde şekillisi güzel olur 😂😂
cahillesohbetikestim Baymehal hasan paşa köfte sarma çorba yeterli o zaman canım yanına da salata yaparsın
Baymehal cahillesohbetikestim inşaallah yapıcam yarın ama hasan paşa köfte değil izmir köfte yapıcam daha aklına yattı beyfendinin 😂😂
MadameHappy34 Baymehal sana ne kolay olursa onu yap ama çorba ve pilav yanında fırında et patates ile olabilir bir de salata misss:) çayın yanına da hemen bir kek
Baymehal MadameHappy34 tavuk eti mi fırında bende öyle düşünüyordum ama beyfendi kırmızı etli olsun vs diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️