Baymehal Kızlar eşimin kuzeni gelcek genç yaşıt sayılırız eşim kavurma yap dedi bende yaşlı olsa neyse ama genç olunca çok klasik kaçıyor dedim ben hasan paşa köftesi yapayım diyorum eşim kararsız öneriniz varmıdır etli kıymalı vs 😅
Xxx0101 Baymehal soğan yahnisi yapabilirsin soğanı bol koyarsan çook lezzetli oluyor yanına da bir pilav tamamdır😁
Baymehal Summerwine bende diyorum hem genç tarzında yemek sarma bulgur pilavı salata çorba vs zaten zorlanmam çünkü dolapta var sarmam 😂 erkenden yaparım gelmelerine yakın pişiririm yemek sıkıntı değil ama ana yemek sıkıntı 😂😂
usenmedimyaptimbirvelet Baymehal bencede hasanpaşa köfte çok yakışıyor davet sofrasına ben yaşlıyada gencinede yaptım valla fkkddk kıyma güzelse en harika yemek
Baymehal Zeynep_imveAnnesi kıymalı ne yapsam ki işte eşime göre kıyma misafire verilmez eski kafalı 😂
Baymehal usenmedimyaptimbirvelet bence de harika ve doygun da büyük yaparım veya küçük küçük 2 tane koyarım zaten sarmam da var dimi yani eşim neden istemez anlamam ama ikna etmeye çalışcam ya 🥺😪
Baymehal minikpankekim yaaa çok mu günlük hasan paşa köftesi 🥺 ayy yaparım da öneri var mı kız 😂 kısır tapılmaz misafire akşam yemeğine 😂😂
usenmedimyaptimbirvelet Baymehal amaan kız yap gitsin nolacak yaptıktan sonra bi şey diyemez artık 😂😂😂