Mavicicek Kızlaar cok endişeliyim 13+1 haftalık hamileyim. 4 gündür tüm belirtilerim kayboldu. Yani tüm dedigim zaten tek bel kasık ağrım vardi. Mide bulantim falan hic olmadi. Kasik bel agrilarimin birden kesilmesi normal mi
denizarenmom Mavicicek normal bebis ben 22 haftaligim cok ayakta kalinca bel agrim oluyo o kadar en basindan beri oyle aman aman bir belirtim olmadi zaten
bendiyebiriii Mavicicek ay benim de öyle olmuştu çok korkmuştum. Sizi çok iyi anlıyorum ama zaten belli bir haftadan sonra baya hafifliyor hatta geçiyor. Korkmayın bir şey yoktur Allah’ın izniyle♥️🌹
melegimhosgeldin1 Mavicicek kaybolup ansızın cikiyo ortaya ben tam rahatladım dedim şuan çok fenayım 😥
Allahkahretmesin1 Mavicicek korkutmak istemem ama tedbir almakta fayda var aynı şeyleri yaşadım ve umursamamıştım ne yalan söyleyeyim belirtilerin kesildiği gün kalp atışı durmuş 1 ay sonra kontrolde öğrenmiştim bence bi acile gitseniz akşam iyi olur
Mavicicek denizarenmom yani birden o şekilde kesilmesi normal. Baya iyi hissediyorum cunku kendimi :)
Mavicicek bendiyebiriii ay gerçekten mi yaA, birden kesildi baya da rahatim 4-5 gündür şüphelenmeye basladim niye kesildi agrilarim diye
bendiyebiriii Mavicicek kesilsin ki nefes alın. İlerki haftalarda çok zorluyormuş sabır depolayalım😅 Yeter ki sağlıklı doğsunlar da inşallah. Analık garip bir şey daha doğmadan hep korku..
Mavicicek bendiyebiriii gercekten öyle dogmadan korku basliyor. Doguncada bitmeyecek hep devam edicek🥹
Mavicicek melegimhosgeldin1 anladim insallah ne bilim belirti olunca korkuyom olmayinca korkuyorum Anlamadim bu isten ben bir sey
Mustafayigitvebeytugannesi Mavicicek paylaşımınız tuafima gitti ya ağrimız olunca ne zaman dinecek bu ağrılar diyoruz sonra ağrılar dinince de acaba bişey mi oldu normal mi diyoruz aynı şeyleri yaşıyoruz 😊😊😂
Mavicicek Mustafayigitvebeytugannesi haklisiniz. Kasik agrim olunca niye var olmayinca neden yok. Hangisi normal onuda bilmiyorum. Korkuyorum
Gozdeparlar Mavicicek ya en kötüsü bu biliyor musun? Ben hamileligim de o kadar çok doktora gittim ki. Doktor en sonunda senin problemin herseyin cok yolunda olması demişti. Bi belirtin olmadığı için tipten tribe atliyorsun 😀 yani içinde kalmasın doktora git diye diye. Doktorları zengin ediyoruz.
Mavicicek Gozdeparlar 13 haftaligim her hafta gidiyorum ve gercekten zengin ediyorum. Bir hafta daha gitmedigim olmadi. Yarin tekrar ramdevum var
Naraji Mavicicek Bendede oyle olmusdu 😊🤭 korkma sikinti yok, oyle oluyor 🙏🏻 Allah sag salim kucagimiza almayi naaip etsin 🙏🏻❤
Mustafayigitvebeytugannesi Mavicicek korkma canım içini ferah tut. Bende şuan hamileyim yarın 17 hafta olcak belirtiler bazen var bazen yok oluyor. Mesela geçenlerde 2 gün bulantım hiç olmadi koku hassasiyeti olmadı korktum doktora gittm kalp atışı için , 🙂