2626 39+4olmuştum artk 1hafta öncesinden nst de sancılarım tavan yapıyordu ama ben hissetmiyodum ve 2cm açılmam varmiş benim haberim yoktu 1hafta gezmişim 2cm açılmayla ve eşim jandarma olduğu için suriyedeydi 4aylıkken gitmişti birde doğuma 1hafta kala geldi neyse ogün doğurcağim gün eşim yeni Suriye’den geldiği için sabah kalktık kahvaltımızı yaptık ve gezmeye diye dışarıya çıktık akşama kadar gezdik alişveriş yaptık falan en son akşam 5gibi falan çok acıktık yemek yedik bi şişe kolayı bitirdim hatta bişey olmaz diye 😀en son eşime dedimki gel bi doktora gidelim ultrasondan bebeğimize bakalm sen uzun zamandir görmüyorsun tmm dedi hastaneye gittik nyse bekliyoruz doktor ilk önce nst ye gönderdi benim sancılar yine tavan çıkıyo ama ben hissetmiyorum hemşireler alttan baktı 2cm açılman var dediler ve doktorun yanına gönderdi beni doktor hemen yatışını veriyorum bugün doğurursun sen dedi ben şok 😀ben istemiyorum çok iyiyim falan dedim ama nafile imzayı attım artk geri dönüşü yoktu ne suyum gelmişti ne nişanim hiçbişeyim yoktu gerçekten nyse hemen doğumhaneye çıktım kıyafetimi giydim yatağa uzandim bekliyorum artk 😀sonra ben prenses doğum yapmak istiyorum dedim beni yukarıya götürdüler falan sırtıma sonta falan taktılar omzumun üstünden kablo falan sallandı ordan vereceklerdi dozu ondan sonra indim aşaği hemşireler gel suyunu patlatalim dedi suyumu patlattılar 4 cm olmuştu zaten açılmam sonra epidural verdiler ağrıları hissetmeye başladim yavaş yavaş yürüyerek karşılıyodum ağrılar gelince annemle kayınvalidem sırtıma masaj yapıyolardi o iyi geliyordu neyse aklıma belden aşağisina ılık su tutmak geldi girdim 15dk falan su tuttum artk bacaklarım tutmamaya başladi gittim yattım ağrıları baya hissediyordum artk burda en önemli detay ağrılar gelince bağirmamak bütün gücünü bitirmemek sancı gelince gözlerimi kapatıp kontrollü nefes alip verdim gidince dinlendim nyse artk baktim olmuyo hemşireleri çağirdim ben 1doz daha istiyorum ben dayanamiyorum hissediyorum nasıl epidural bu diye hemşireler gel açılmana bakalm dediler odaa nee bebeğin saçı görünüyo bebek gelmiş bak kafasını tutuyorum yürü gidiyoruz dediler hemen tekerlekli sandalyeyle götürdüler beni çatala çıktım doktor yönlendiriyo zaten seni ıkın dediğim zaman ıkın dedi hemşirede karnımın üstünden bastırdı bidaha ıkın dedi bidaha ıkındım bebek çıktı zaten 😀ben aa bu kadarmişmiş ya dedim ben sanıyorumki herşey daha yeni başliyo 😀yatışim akşam 7buçuk gibi falan verildi ben 8e kadar anca giyindim yattım aynı gün gece 11.20de de doğum gerçekleşti benimki bu kadar basit geçti 😀yani her doğum kişiye özeldir burdan okuyup korkutmayın kendinizi