2626 Kızlar 37+0 haftaya girdim doktorum çatımın çok müsait olduğunu normal doğum yapabileceğimi söyledi bende korkuyorum çok dedim prenses doğum yaptırırım sana hiç korkma dedi, nasıl oluyor bilgilendirebilir misiniz beni çok sancılı mı ?
beyzzsenturkk 2626 belinden uyusturuyorlar hic hissetmiyorsun normal doguruyorsun diye biliyorum ama uyusturdukları icin ıkınman galiba bir tık zorlaşıyormus imkanım olsa bende prenses doğum yapardım
acemianneee_31 2626 ben hiç sancı çekmedim 4 cm oldum sadece affedersin ellerini sokunca canım açıyordu diye epidural oldum sırtından iğne yapıyorlar hiç acımıyor sonta uyuşuyor alt tarafın 4 cm den önce yapmıyorlar ama
sersss beyzzsenturkk bugün ben doktoruma sordum ıkınma hissi oluyor sadece acın yüzde 50 azalıyor dedi dayanamazsam ben de isteyeceğim gibi
bademlikurabiye_ 4 cm açıklığa ulastiginiz zaman belden epidural adında bir iğne yapılıyor ve belden asaginız uyuşuyor böylelikle agri ve sancı çekmemiş oluyorsunuz bebeğinize rahat bir şekilde kavusuyorsunuz kimisi bana etki etmedi diyor iğne için ama genel olarak etki ediyor doğumda sadece doktorunuzun dediklerini dinleyip uygularsanız bebeğinize sağ salim kavuşursunuz🥰
Tubtub71 bademlikurabiye_ epiduralin yan etkisi oluyor mu acaba bu kadar rahatlatıcı ise neden herkes epidural istemiyor orayı idrak edemedim
irmarose bademlikurabiye_ merhaba 4 cm açıklığa ulaşana kadar sancı seviyesi nasıl oluyor yani baya baya sancılı oluyor mu 4 cme gelene kadar acaba
bademlikurabiye_ Tubtub71 epidural prenses doğum isterseniz normal doğum ücretine ek bi fiyat çıkartıyorlar yani ücretli herkes tercih etmiyor çünkü herkeste aynı etkiyi de yaratmıyor kimisi aldım hiç işe yaramadı diyor kimisi çok fazla belden uyuştum ıkındığımı sandım ama ıkınamadım hissizlikten doğumum sezeryana döndü diyor kimisi ise belde ağrı bırakıyor diyor yani herkeste bıraktığı ve yarattığı etki farklı en güzeli doktorunuzun bu konuda ne düşündüğü etrafımda prenses doğum yapıp çok memnun kalan sıfır acısız doğum yapan insanlar var yani nasıl desem her doğum kişiye özeldir ya bu epidural etkisi de öyle bence kişiden kişiye değişiyor bende 36 haftaligim Allah nasip ederse prenses doğum yapacağım. sezeryan ve normal doğumda öyle değil mi zaten kimi normal doğumu çok rahat geçirir kimi ise sezeryanı bence bünye meselesi🥰
Serifeee Ben ilk doğumumu 3yıl önce prenses normal doğum olarak yaptım aşırı aşırı memnun kaldim şmdi yine hamileyim bunuda prenses doğum yapıcam inşllhh
sersss Serifeee nasıldı acıyı hiç hissetmediniz mi? Bir de doğumdan sonra uyuşukluk ne zaman geçti yürüyebildiniz mi hemen?
2626 Serifeee doğum hikayeni paylaşır mısın peki kusura bakma balla ilk doğumum çok heyecanlıyım o yüzden soruyorum ☺️🙏🏼
Serifeee sersss doğum sancılarını hiç hissetmiyorsun diyemem ama çok az kısmini hissediyorsun 4cm açılman olunca veriyolar ilk dozunu ben artk dayanamıycak hale geldiğimde hemşireleri çağirmiştim dayanamiyorum 2.dozuda yapın diye bir baktılar çocuğun saçları görünüyo doğum başlamiş dediler oysaki ben herşey daha yeni başladi diye düşünmüştüm meğerse epidural etkisinden hissetmemişim 😀
Serifeee Serifeee ıkınma hissine gelince doğru diyolar hiç hissetmedim orasini sadece doktoru dinledim şmdi ıkınabilirsin şimdi dur dediğinde dediklerini yaptım ikinci ıkınmada doğurdum zaten 😀
sersss Serifeee ne güzel ya böyle duyunca ben de heveslendim ☺️🤣 normal doğum sancısı gözümü korkutuyor regl ağrısında bile bembeyaz kesilirdim ağlardım bazen
Serifeee Serifeee ama mükemmel bişeydi ne bel ağrısı kaldi ne birşey hemen yürüdüm zaten ama bu bana özel doğum herkeste aynı etkiyi yaratmiyomuş işte
Serifeee sersss epiduralden sonra açılman hızla oluyo zaten anlamiyosun bile ben 1elimde kek diğer elimde meyve suyu rahat rahat yürürken bir bakıyolar 6cm olmuş bidaha bakıyolar 8 cm ohh ohh diyorum 😀