cansualisa gittim doktora bugün sancim sabah ta devam etti kasilmalarim da oldu düzenli nst ye aldı. Doğum sancıları bu dedi alttan muayene etti 1 cm açıklık dedi. (Bunların hepsi özelde oldu) Sonra rutin kontroller için gittiğim araştırma hastanesine git büyük ihtimal yatisini yaparlar dedi. Gittim kadın doğum açılınca orda 1 saat nst de kaldım bi taraftan serum taktılar regli sancısı gibi ağrılarım vardı küçük küçük ve kasilmalarim da devam etti. Açıklığı kontrol etti eliyle bi boşluk var ama açıklık değil emin olalım dedi. Ultrason varmış onun onu da soktu sağ olsun 😞 (nefes alıp verdiğim için çok az bir acı çektim dayanilirdi) en son tam emin olmak adına şırınga tarzi bise getirdi ama büyüktü nefes almama izin vermeden soktu o acıdı yalan söylemeyeyim. Hatta kanamam da oldu normal korkma dedi açıklık yok dedi kültür örneği aldilar bir de açıklık olmadığı için eve gönderdiler. İyiyim şimdi eve gelince biraz devam etti ama uyudum dinlendim. Bi kaç gün dokunmam artık hicbirseye korkuttu miniğim ama çok şükür oda bende iyiyim.
cansualisa