Eminegul5 Mus_mutluu gözünüz aydin kendinizi hiç üzmeyin Rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin kardesim 24 haftalik doğum yaptı ikiz dün eve getirdiler çok şükürler olsun iyi durumda sizin icin de dua edecegim sağ selamet kavuşmalar nasip etsn mevlam🙏
Bebekdelisi Mus_mutluu sağlıkla kavuş canım inşallah kılolarıda cok iyi bnede beklıyorum evde 30 gorsem diye 29+1 bugun 25 berı erken doğum riskim var umarım bende yata yata 33 gelebılıırm🌸
Beriiivan Bebekdelisi benim de hep erken doğum riskim vardı doktor 30u görsek rahatlarız ne kdar beklerlerse kar diyordu. Çok şükür 33. Haftadayım hiç iş yapma kalkma dinlen inşallah gelirsin sende bu günlere💖
[silindi] Bebekdelisi 29. Haftadan beri risk var Rabbime sonsuz şükürler olsjn ki bugün 34+2 deyiz ağır iş yapma ayakta kalmamaya çalış bol su ve güzel beslen
Bebekdelisi Beriiivan amin cnm inşallah duana benıde eklermıısn ıkızlerım 33 gorsun ben hıc kalkmıyorum canım sadece wc afedersin💐
Bebekdelisi [silindi] elhamdulillah canım dahada ılerısını görün inşallah benım 25 berı var o haftalara gelirmi 😔
SuperMom3 Mus_mutluu inşallah tez zamanda eve geçersiniz bebeklerinizle 😍normal doğum mu acaba bende 30+3 haftalık ikizlere gebeyim çok istiyorum bakalım
Nur_089 Ya benimde son bir haftadır aniden böyle sanki rahim agzımdan cıkacakmış gibi vuruyor ittiriyor ve seri yaptıgı icin bi şey oldu sanıydım ilk sanki açıldı bıçak sapladı gibi kontroluöu bekliyorum soracağım