Asli9492 12 haziran son adet tarihim. 10 gün gecikmemde kan verdim 30 küsür çıkmıştı. Doktora gittim bebegi goremedik. Keseyi de. 2 hafta sonra gittim gene gözükmedi. 1 hafta sonra gel gene görünmezse bi sorun var dedi doktor. Gittim kese de bebek de kalp atışlarını da gördük duyduk. Daha sonra geç döllenme dediler bebege göre 27 haziran son adet tarihi olarak degistirdiler.
Gec dollenme olanlar
ilaydaaltann_ kaset test yaptinizmi bu surecte?
- Düzenlendi
Asli9492 bahsettiginiz test evde yapılan idrar testiyse evet 2 defa yaptım. 8 gün gecikmede ve 10 gün gecikmede. 2. De de çıkmayınca saglik ocağına gittim. Orda cikinca bi daha yapmadim. Hamile olduğumu öğrendikten sonra sadece 2 defa sağlık ocağına 1 defa da hastaneye kan verdim beta değerinin artisini gozlemlediler.
ilaydaaltann_ evet.. ben evde test yapiyorum negatif, kan verdim 6.gun gecikmemde negatif cikti bekliyorum.. bu gun bas donmem oldu.. acaba hamile ola bilirmiyim. Belki gec dollenme oldumu diye cok umutlendim
Asli9492 hic gecikmem olmamisti 4 gun gecikmistim beta yaptim 54 cikmisti
15 eylül son adet tarihim. 10 gün geciktiğinde kan testi verdim negatifti. 15. Gün 72 ile pozitif oldu. Şu an 7+5 hamileyim. Doktorum son adet tarihimi 3 ekim olarak değiştirdi geç döllenme olduğu için
Galiba benimde geç döllenme oldu 4 Ekim son adet tarihim ama 5 kasımda yükselmeye başladı beta değerim salı gunude kese var bebek yeni oluşuyor dedi 5 kaybım var bir oğlum var 7 hamileliğim 😔dua edin lütfen
Asli9492 4 5 gün daha bekle öyle ver bi daha kan
Nazligezer09 insallah bu defa sevinirsiz Insallah
ilaydaaltann_ bekliyorum evet
Asli9492 inşallah çok teşekkür ederim ❤️
Kizlar
Kızlar bisey soracağım çok korkuyorum kan değerlerim yüksek çıkmış endokrin e yolladılar kan verdim tekrardan pazartesi gideceğim bu değerin de bebeğin gelişiminde sıkıntı oluyor dedi 😔 7 mm olmuş kesede böyle bisey yaşayan varmı aranızda yardımcı olun lütfen 5 kaybım var çok korkuyorum 😔😪