Kizlar kızım çok fena pişik olmuş 8 ay dan beri ilk defa pişik oldu kullanmadigim krem kalmadı sudo crem mustela ne biliyim pudra vs falan çok fena geçirmiyor bezini bile değiştirdim belki bez yapmmistir diye ama yok gecmiyor çocuğun vajinasinin dudakları pütür pütür oldu resmen yara gibi ki zaten bı kaç gün önce bu konu hakkında post açmıştım doktor pişik dedi🤦doğal bı yöntem vs falan varmı bildiğiniz onlarida deneyeyim 😐
Pisige ne iyi gelir ?
….
…..
……
Seymaben kantaron yağı iyi geliyor diş çıkartıyor olabilir mi ilk dişlerini cikartrkn inatçı bir pişik yasamstk
Seymaben benimde kzıım çok sık pişik oluyor hametan mavi olanı iyi geliyor sadece vende çok denedim en iyisi o
Likayolcusu çok teşekkür ederim deneyeyim😐💕
Aslaninannesi01 alt 2 dışını çıkardı aslında ustekiler geliyormu bilmiyorum çok fena oldu cocuk 😐kantaron yagi hiç aklıma gelmemişti kullanayım teşekkür ederim
Sen hamazinc krem al sür bana dua edeceksin 🤣kızım yazın çok pişik olurdu kıpkırmızı olurdu doktorumuz sadece pişik olduğu zaman hamazinc krem sür günde 3 defa dedi maşallah ertesi gün yok oluyordu
Seymaben şifa olur inşallah 🥰
Aslaninannesi01 amin teşekkür ederim💕
- Düzenlendi
Seymaben bi ara benim kızım da çok fena pişik oldu bir sürü krem denedik doktora kaç kere gittik, tam 2 ay uğraştım , vajinasının etrafindan popusunun yukarısına kadar yayıldı, en son pişikleri kanayınca tekrardan doktora gittim, bize eczaneden eau de goulard diye bi su hazırlattı onu gunde 3 4 kere gazlı beze döküp pişikli bölge de 10 dakika bekletiyorduk, 2 gün içinde mucize gibi tüm pişik yok oldu
Seymaben hametan krem hemen geçirir aile hekimine gittiğimde o yazmıştı ztn hametan normalde de iyi normal düzeyde Bepanthol sudocrem öneririm onun dışında zeytinyagi iyi geliyor ve sık sık belden aşağısı yıkayın arada açık bırakın hava alsın eğer ileri düzeyde hametan kullanin