• Öneri
  • Sezeryan sonrası süt gelimi

Kızlar en erken nasil geldi sütünüz çok yara olmasına rağmen emzirmeye çalışıyorum ama yinede yok

Normal dogum yaptim 2.gun evde sicak dus alinca geldi sezeryanda 1hafta sonra gelebiliyomus gotumcemin oyle oldu

12Kbra12_ aynı gün geldi. Gelir mi gelmez mi diye hiç düşünmemiştim. Bide tam kavraması çok önemli eğer pozisyon hataliysa yeterince ememez

12Kbra12_ bol bol masaj yapın göğsünüze. Teniniz çıplak olsun nemli sıcak bir havluyu göğsünüzğn üstüne koyup bekletin sonrasında yukarıdan aşağıya ddoğru sütü itin masajla. Sezeryan olmasa direkt olarak duşta sıcak su altında memelere masaj yapmak çok işe yarıyor ama suya giremezseniz bu yöntemi deneyin mutlaka. Bol su için her an emzirmeye odaklı olmayın dinlenin uyuyun güzelce. Uyanınca pompayla sağım yapmayı deneyin. Süt akmasa bile memeye uyaran vermem süt üretim ve salınımını çok güzel arttırıyor. Kolostrum koyu kıvamlıdır ve bu yüzden zaten hızla akmaz damla damla gelir endişe etmeyin. Kendinize, bedeninize ve bebeğinize güvenin 🥰

12Kbra12_ benim 3 gün sonra geldi ama ilk başlarda acıya acıya ve yokken emzirmeye çalıştım

12Kbra12_ benim sütüm ilk iki gün hiç yoktu ücüncü günde gögüslerim birden doldu fazlaca süt gelmeye başladı şükür ılık bir duş al canım bebek emmedigi surecede sagmaya çalış damarlar açılsın süt çoğalsın

12Kbra12_ az daha sabret pes etme canım ben ilk hamileliğimde sezeryan oldum ve bı takım sorunlar oldu oğlum küveze alındı 4 saat sonra bana getirdiler emzirmeye çalıştım emdikçe çektikçe sütüm geldi