-Nazlican35- guzelanne01_ bn de dün gittim 7+2 yim bu zamanlarda gidiliyormus Dr da yapılan kan sonuçlarını da alın kolaylık olur
guzelanne01_ Tgcccc tetonoz aşısı oluyorsun canım seni takip ediyor kalp atışınıda dinliyebiliyorsun Ve bebek doğduğuktan sonra direk aşıları başlıyor bu yüzden bildiriyoruz
Susamcik01 Bende 7+3 üm arayarak haber vermek yeterli mi yoksa gitmek zorunlu mu tuvalet harici kalkmam yasak çünkü
guzelanne01_ Susamcik01 yarın arıycam canım sağlık ocağını acarlarmı bilmem acmazlarsa gidecem evimin dibinde zaten sorarımda aransa yeterlimi diye
-Nazlican35- Susamcik01 bnimde öyleydi ille gelmen lazım dedi gittim mecburen hiç bir şey de yapmadı zaten asi vs yapilacakmis 18. Hafta da şimdiden kayıt yapılıyor
Rabia04_09 guzelanne01_ ilk fırsatta gidip bildirin. Ona göre takip listesi veriyorlar hangi gün gelip tahlil vermeniz gerektiğinizi veyatta tatenoz alışı yaptırmanız gerektiğini vs
guzelanne01_ Rabia04_09 yarın gidecem canım teşekkür ederim kızımda kalp atışınıda dinleyebiliyorduk sağlık ocağından acaba hala dinleniliyormu
Merveneg Bende hamile olduğumu öğrendim kadın doğum doktorundan çıktım. Aradılar. Son adet tarihimi ve ilk aşı tarihini söylediler. Sistemden çıktı sanırım. Aramasalar bende bilemezdim aramam gerektiğini
Songulll46____28 Tgcccc çünkü gebelik takibini onlarda yapıyorlar yani belki özele filan gidiyorsun veya hiç kontrole gitmeyedebilirsin ama aile hekiminin bilmesi gerekiyor takibinin yapılması için bir nev-i devlete söylemiş oluyorsun yani e nabız a filan onlar geçiyor bilgileri
Susamcik01 guzelanne01_ valla bende ararım ilk önce bana da yakın ama tam altımdaki markete bile gidemiyorum ben tuvalet harici yasak tamamen
Zeynep-Eslem guzelanne01_ hastaneye gittiğim için sistemde gözükmüş aslında sağlık ocaklarına bildirim gidermiş onlarda bizi ararlarmş ama insanına dek gelmen gerekiyor işte bna bi ton laf saymşlardi
guzelanne01_ Zeynep-Eslem benim bulunduğum yer çarşı aşırı aşırı yoğun akıllarına bile gelmem galiba🙈🙈🥹
Zeynep-Eslem guzelanne01_ ay bnim ilk olduğu için çoğu testi bile yaptıramadm çünkü bilmiyordum zaten bildirmesen bişey olmaz çünkü zaten otomatik olarak sistemde gözüküyor senin önceki çocuğu bildirmemen de önemli değil çocuk kaç yaşına girmiş bunu bilmeleri onların hatası zaten