guzelanne01_ Kızıma doğuralı 11 YIL. oldu unutmuşum sağlık ocağına bildirmem gerekmi sistem değiştimi ne zaman bildirmeliyim 7 haftalığım
Zeynep-Eslem guzelanne01_ vallaha cnm bn bildirmem gerektiğini bilmiyordm 3 aylıkken aradılar bni sordular bide kizdilar gebeliği öğrendiğin gün bize bildirmen gerekiyodu dediler
Sevgiozdemir guzelanne01_ hastanede keseyi ve kalp atışını gördükten sonra bildirilmesi gerekiyor o şekilde yaptım ben
Zeynep-Eslem guzelanne01_ hastaneye gittiğim için sistemde gözükmüş aslında sağlık ocaklarına bildirim gidermiş onlarda bizi ararlarmş ama insanına dek gelmen gerekiyor işte bna bi ton laf saymşlardi
guzelanne01_ Tgcccc tetonoz aşısı oluyorsun canım seni takip ediyor kalp atışınıda dinliyebiliyorsun Ve bebek doğduğuktan sonra direk aşıları başlıyor bu yüzden bildiriyoruz
Songulll46____28 Tgcccc çünkü gebelik takibini onlarda yapıyorlar yani belki özele filan gidiyorsun veya hiç kontrole gitmeyedebilirsin ama aile hekiminin bilmesi gerekiyor takibinin yapılması için bir nev-i devlete söylemiş oluyorsun yani e nabız a filan onlar geçiyor bilgileri
marnus guzelanne01_ bildirmeniz lazım. Onlarda ona göre izlem yapıyorlar. Hatta hamile olduğunuzu bilmemeleri onlar için sorun teşkil ediyor izlem girmezlerse. Eşim dr ordan biliyorum
Beyza44 guzelanne01_ 2 hamileliğim de de onlar aradılar ben hiç aramadım hatta şaşırmıştım da bizim sisteme de düşüyor demişlerdi
Puhu_ishak guzelanne01_ kalp atışı sonrası bildirin demişlerdi bana 6 haftalıkken bildirdim haftasıyla birlikte
HurremSultan guzelanne01_ ben kanntestini orda verdim zaten sık sık gidiyordum kızımı yeni doğurduğum icin😃 kızımda da doktor test istemişti sağlık ocağına yaptırmıştım kaydımı orda girmişlerdi. Yani senin bildirmene gerek yok canim😊 ama 20 haftalik olunca aşı olman gerekiyor onununutma olur mu
koohydal öğrenir öğrenmez hemen bildirdim. 20 ve 24üncü haftalarda aşı yapacaklarmış kaçırma dediler. her kadın doğuma gidince sağlık ocağınada uğruyorum, kilo falan tartıyolar, işte belirtileri falan soruyolar, vitaminlerimi takip ediyorlar
cerenveminigi Ben de keseyi gördükten sonra bildirdim zaten yıl içinde arada hemşire arıyordu hamilelik var mı olduğu zaman bize söylenen gerek sisteme girmemiz lazım diye. Tetanoz aşısı için de takip gerekiyor ya da arada tahlil istiyor benimki
SerapBagci guzelanne01_ Bende bildirmem gerektiğini bilmiyordum onlar aradılar kontrol için gelin bugün dediler
Pinartkz Ben 18. Haftaya girdim haber vermedim aynı apartmanda oturan komşularımı onlar aramışlar ama beni aramadılar illaki gitmem mi gerekiyor telefonla bildirsem olmaz mı?