Aybarsmomd Kizlar selam. Hamileliğinde Benim gibi olan varmı bilmiyorum ama çok sivilcelendim sırtımda boynumda yüzümde bir çok sivilce çıktı. Ergenligimde bile bukadar sivilce cikmamisti .
Daffyy Aybarsmomd benimde aynı sivilce olmayan yerim kalmadı. Şuan 32 haftalığım yeni yeni geçmeye başladı. Doktor hormonlardan oluyor bununla ilgili şuan birşey yapamayız dedi
Melisasak145 Aybarsmomd 20 haftalık olduk benimde aynı sırtım yüzüm sivilce doldu çokta rahatsız oluyorum
Pamukbebegimm Aybarsmomd 21 haftalık hamileyim bende aynıyım.Kizim olacak ama oğluma hamileyken de böyle olmuştu kızla erkekle alakası yok bence tamamen hormonel.Dogumdan sonra geçiyor merak etmeyin.Esek sütü sabunuyla yıkıyorum ben yüzümü iyi geliyor tavsiye ederim
ceydaacc 6+2 deyim benimde aşırı derece yoğunlaştı sivilcelerim doktorum hormonal dedi yüz yıkama jeli nemlendiricinizi ve güneş kreminizi ihmal etmeyin canım 🌺
Aybarsmomd Valla okadar çok çıktı ki birde acıtıyor kaşınıyor hep .. surekli cilt bakımı yapan biriyim hiç bir sivilcem yoktu şimdi çıkmaya başladı bebek güzelleştirmedi cirkinlestirdi resmen . Tek benim sanıyordum demekki normal bir şeymiş bu
Edasahiin 23 haftalık Kız bebeğe hamileyim saçımın içinde, alnımda, göğüs aramda çok sivilce oldu ben de aynı şekilde ergenliğinde bile sivilce çıkaran biri değildim 😂
Aybarsmomd Ay benim tüm belirtiler erkek ama bilemedimm hayırlısı olsun artık 😂 kızsa da erkeksede saglikli olsun yeter
Dgn14 Benim de durumum aynı 4 yıl önce oğluma hamileyken cildim bebek gbi olmuştu çok güzelleşmişti şimdi 12 haftalık hamileyim sürekli sivilce çıkıyor her sabah sivilceye uyanıyorum kaşında bile kocaman çıktı kendimi çok çirkinleşmiş hissetiyorum 😔
koohydal bende sivilcelendim, normaldede sivilceye yatkın cildim var ama bu öyle sivilce değil. iltihaplı sivilcelerden değil, öyle ağrılı çıkmıyor veya kaşınmıyor. pütür pütür böyle cilt pürüzlüğüm kayboldu