Sinemm Selam Hamisler 36+4 günlük gebeyim herşey normal.gözüküyor bebeğim kanala girmeye başlamış bile ama ben çok korkuyorum doğumdan ama bir sebeb olmadanda sezeryan istemiyorum acaba normal doğumda belden iğne vurulan yani prenses doğum yapan var mi memnun kaldınız mi
Ceylinim Sinemm ben yaptım canım acilmam yavaştı ve suni sancı ile doğum yaptım ilk kızımı ben bir sıkıntı yaşamadım sonrasında
Nergiz Sinemm Bende ilk dogumumu 2012 senesinde epidural igneyle yaptim, gayatte memnundum. Ikinci dogumumdada dusunuyodum ama oglum doktorlardan erken davrandi ve dogum norml gercklesti. Ikisinide ogrenmis oldum. Simdi 15 haftalik ucuncu bebegime hamileyim. Bunuda norml istiyorum bakalim agriya dayanabilirsem 🙂
BayanBilge Sinemm benim suan 39+1. Prenses dogum dusunuyorum. Bebegim artik tesrif ederse deneyimlerimi yazarim buraya 😂 iyice arastirdim.
NurdanHakan Sinemm merhaba arkadasım bende bunu araştırıyordum bi kaç gündür lakin biraz evvel Doğum koçunun bi Yazısını okudum ve vazgeçtim çünkü yazıda sizin acınız azalıyor ama bebeğinizin acısı çoğalıyor diyor içim gitti ben acı cekeyim bebeğim çekmesin ya dedim sana aynen kopyalıycam şimdi Oku
Sinemm Ceylinim Anlatır mısın hikayeni canım nasıl oldu kaç cm açılma olunca iğne yapıldı iğneden sonra hiç acı hissetmiyor musun nasıl oluyor
Zeytin Ben de dört yıl önce prenses doğum yaptım. o zamanlar Doğumun en iyi hali o diye düşündüm sonrasında çok şükür bir problem yaşamadım memnunum. Şimdi 20 haftalık hamileyim acaba bu sefer tam normali denesem mi diyorum ?? Geçen hafta gebe okulunda bir ebe ile görüştüm. Doğumu biraz büyük tuvalete benzetti sıkıştığınızda vücut onu normal olarak dışarı itiyor dedi doğru ama anestezi ile uyuşturulduğumuzda kasılmayı hissedemiyoruz ve ıkınma zorlu bir süreç olabiliyor. Doğrusu canım acıyacak diye biraz korkuyorum yine prenses doğumu düşünüyorum iyi ki ilkini öyle yapmışım diyorum.bana hep Doğumla ilgili kötü hikayeler anlatıldı en iyisi hiçbir şey bilmemek Ama evlat için her acıya katlanabileceğimi kendime kanıtlamak için sanırım 🤨 tam normali denemek istiyorum tabi cesaretimi toplayabilirsem 🤕
Sinemm Zeytin Himm anlAdım cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah nasıl oldu doğumun anlatır misin yani iğneden sonra acı hissedilmiyor mu neler oldu iğne acıtıyor mu filan 🙂
Ceylinim Sinemm canım benim günüm geçti ne sancim ne kanamam nede suyum hiç birşey yoktu doktor suni sancı verelim dedi sabah 9 da verildi 1,5 cm acilmam vardı öğlenden sonra 3 gibi 2cm olmuştu acilmam çok yavaştı benim akşam 6 gibi 4 cm oldu iğneyi vurdular 9 a çeyrek kala doğum yaptım herkese hayırlı doğumlar insallah
Sinemm Newheart 4 cm açılma olduktan sonra hele iğne vuruluyor yine Normal dogum gerçekleşiyor ama acı olmuyormuş onyuzden prenses doğunmuş bende kararsız kaldım
BebegimiBeklerkenN Bende bunu düşünüyorum umarım doktorum destekler okuduğum kadarı ile 5 cm açılmadan sonra ıkınma ile yapılıyor ama her doktor istemiyormuş çünkü hasta uyuşuyor ve ikinmayi bilmiyor yazmışlardı
Sinemm BebegimiBeklerkenN bana doktor 4 cm açılmadan sonra iğne yapılıyor çok rahat olur dedi bilemedim düşünmekteyim 🙂
Sinemm Nergiz Himm anladım cnm peki iğne vurulduktan sonra ağrı olmuyor mu dançı da nasıl oluyor anlatır misin bu arada hayırlısı olsun insalah 🙂
Nergiz Sinemm ben igneyi bile hissetmedim. Esime sordum bittimi diye. Agriyida cok hafif sekilde hissediyosun, adet sancisi gibi. Zaten monitorde sancinin geldigini goruyolar, ebe sana ıkın diyo, böylelikle kolayca agrısız doğum yapıyosun 🙂
scl Bende prenses doğum istiyorum canım arkadaşım prenses normal doğum yaptı ne korku ne sıkıntı hiç bişi yaşamadı yine olsa yine doğuma giderim dedi 😌 işinin ehli yerde yapmak lazım inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız 🙏🏻💗