2prensesannesiiii Papiiii kız daha test sonucu haftaya çıkacakta doktor randevuyu 3 hafta sonraya verecekte ah kalbim 🥲💆🏼♀️ Ozaman kesin öğreniriz ama şafak biter mi beee🥲😂
catandgirlmom 2prensesannesiiii evet pozisyon fark ediyor bence çünkü ultrasondaki başka şeyler de denk geliyor falan 😂 ama doktorlar biliyorlardır heralde?! Benimde tam 4 hafta sonra hadi bu haftayı bitti sayayım 3 hafta daha bekleyeceğim 😂
catandgirlmom 2prensesannesiiii bende en erken 4. Hafta aralığın 12si oluyor 😂 12 sinde giderim artık inşallah ta görürüm 17. Haftaya girmiş olacağım
2prensesannesiiii catandgirlmom oyyyy 17 haftalık net söyler bence🥰 bizimde randevumuz o zamanlar olur büyük ihtimalle 🥰🙏🏻
Kbramhmt 2prensesannesiiii yaaa kuzum masallah büyümüş ben erkek hissettim bian ama sağlıkla gelsin inşallah 🥰 heycan dorukta sende şimdi iki seferdir kız dedi demişsin hadi bakalım Allah gonlundekini versin inşallah
2prensesannesiiii Kbramhmt evet canım tam haftasında 11+1 de yakaladık gittiğimizde tam haftasındaydı bugünde aynı satla uyumlu🥰🙏🏻
Kbramhmt 2prensesannesiiii ayy masallahh maşallah iyi bakalım ne güzel sana tahminde bulunmuş iki kez aynısını bakalım bende dişimi zor sıkıyorum valla az daha vakit geçsin gidicem özele meraktan gün geçmiyor hele şu 12 haftası hiç geçmedi yaa
Kbramhmt 2prensesannesiiii gittim gittim de demiştim ya cihaz kötü oldugunfan göremedik bile bebeği şansıma aynı oda düştü oyuzden
2prensesannesiiii Kbramhmt maşallah 🧿 hadi inşallah bana da aralık ortası falan verir randevuyu dr heralde 20 aralık giderim bi sonrakine ya da tam 17. Hafta da🙏🏻