munevver_frt daha kilo alır canım , ben çiğ badem ve süt cok tüketiyorm kuruyemiş yerken genelde sütle birlikte alıyorm meyve yedikten snrada yoğurt yiyorum iki kaşık o şekilde dengeliyorum, haftada iki kez kücük kaşarlı tost yapıyorm tam buğday ekmeğinden, genelde öğle yemeklerimde ayran akşam yemeklerinde salaya yiyorm yanında bunada ck dikkat editorm, yeşil mercimekli corba , kırmızı mercimekten corba yada mercimek köftesi bunuda yine hastanede duydum mercimek kilo aldırırmış , badem fındık ceviz üzüm incir portal suyu gibi seyleri tükettiğim süre bebek güzel kilo aldı gerçekten saat kurdum ben ana öğünler icim ve ara öğünler icin hafif hareketler uapıyorm kop egzersizi bacakları ck hareket ettirmesemde hafif yürüyorm filan yetip yeiyp yattıkça kilo bana geçmesin diye bence sende bi süre bşylr bi dene kuzum alarm kur saati saatine dikkat et bakalm ben gördüm faydasını hesaplıyorm kendimce 6, 5 aylık olduk merdeyse 1,5 2 ay icinde toplamda 6 kilo daha alsam toplamda hamileliği 12 kilo ile tamamlarım oda ck normal bide ben haftada iki kez yarım çay bardağı üzüm pekmezi iciyorm bi arkadaşımda bunları yiyordu bebegi o kdr cok kilo almıştı ki doktor ne yeyip iciyosan ara ver azalt demişti bebegi 4,5 kilo doğdu belkide genetik tsbi bilemem ama et tavuk balık yemekleri kadar sebze yemekleride ck önemli bence uzun hzun yazdm ama inan ben o kdr taktım ki kafama kiloyu sen takma ama yinede dikkat et farkı göreceksin bak eminim bu arada ben asla şekerli bsey tüketmiyorm pekmezi saymazsak 😂😂 bide ck nadir arada sütlü uada çilolatalı tstlı yiyorm kaçamak sekeri baldan pekmezden alıyorm diyelim