munevver_frt inş yeni hedefim 35 cnm sonrası allah büyük sende görürsün inanıyorum 🙏🏻
Cnm ben oda yapmadım henüz riskleri geçirmeden bakmadım bile ama bu haftadan snra oda bakmaya başlayacağım..
Ben baby plus anne yanı aldım reflü özelliği filanda vardı youtubeden ck video izleidm mantıklı geldi..
Bebek icin neler aldım
3 tane müslin battaniye ( 1 i hastane çantasına diperleri evde duracak 😂)
2 penye battaniye biri yeni doğan setinin takımıydı.
Nohut battaniye
1 tane 10 lu hastane çıkışı
2 tane 5 li hastane cıkısı
2 tane Yenidoğan alt üst takım
6 tane kollu cıtcıtlı zıbın yeni doğan ve 3 aylık olarak
Mustelanın setini bende aldm şampuan yağ pişik kremi olarak. Hastaneye sadece pişik kreminş götürcem
( Bunarada sudokremi ben kendim icin kullanıyorm yüzüme filan ama bebek icin içerik iyi defil diyorlar hametan yazdırıcam bebek icin hamilelikte ve bebekte zararsızmış kullananlar memnun cnm mustelanın ğişik kremi de cok işe yaramıyor dedi arkadaşlarm ama set olarak aldım bi kere denicem iyi gelmezse kendşme el kremi yaparım 😅 )
10 lu ağız mendili
Yenidoğan bebek bezi 10 tanr koycam hastane cantasına
Aventin büyük ve kücük biberonu aldım kücük olanı her ihtimale karşı koycam çantama,
Yedek bebek çorabı
(Önlük şapkla ayrı almadım takmların hepsinde eldiven önlük şapkla vardı)
Alt açma örtüsü 3 tane alıcam hastane icin
Mama kaşığı
Islak mendil aldım hastane icin , alt temizleme pamuğınu hastane cıkısına eklemicem yer kaplıyor hastaneden alırım pamuk gerekirse bebek icin.
Mama ve süt sağma makinesi de alıcam doğum tarihi belli olunca mamayı ne olur ne olmaz sarılık olmasn diye sütüm gelmeyebilir cnkü
Kendim icin
Trendyoldan bi alt üst pijama takımı aldım
Suwenden bi takım aldım
Sabahlıklı bi takım da foto icin alıcam
Lohusa terliğini ve tacını kendim yaptım
Depend aldm normal ped aldım
Hamile çamaşırları aldım
Lcw da havlu çoraplar var ondan aldm patik niyetine sıcacık tutuyor normal corapta aldım
Emzirme atleti almadım ama onuda lcw dan alıcam onlinede kupon oluyo
Emzirme sütyeni aldım
Bi hırka aldım hastane sıcak oluyo ama kasımda serklaj oldugumda bile ben o sıcakta aşırı üşümüştüm
Bakım çantası hazırlaıdm şimdiden ( dişmacunu fırçası tarak toka bb krem suya dayanaklı bi rimel ruj pamuk makyaj temizleyici gibi seyler )
Hastaneye giderken rahat bi eşofman takımı ile gidixem cıkarken giymek icin yanıma bi triko takım aldım ya onu yada eşofman takımını giyerim duruma göre artık havlu vs almıcam yanıma hastanede temiz fazla fazla oluyor bebek icin bi yastık kılıfı alıcam altına sermek icin yada bi müslin örtü daha eklerim çantama bebeğin altına sererim. Puset örtüsü aldım
Başka aklıma gelmiyor cnm yine bi güncelleme yaparım mutlaka gerekeiz hc bse almak istemiyorm
Bebek icin trendtoldsn valiz düzenleyici aldım herşeyi ayrı ayrı çıtçıtlı poşetle paketleyip aldıgım düzenleyixi hurclara koyucam üzerine not yazıcam ani bsey olırsa ordan bulur eşim yada annem . Of inan cok stresli ben yıkadım ütüledim herşeyi bi valize konması kaldı
Anne bakım cantalarını hiç begenmiyorum o sebebten annne bebek çantasını adidastan bi çanta aldım onu yapıcam ..
Ben e bebekten lcw dan indirim gördükçe ileri aylar icin takımlar da aldım 24 aya kdr aldıgım seyler var her ayı icin en az 4 er takım aldım
Katlanır küvet aldım filesi süngeri filan herşeiy ile..
bebek arabası alırsam kafam rahat edicek şu an acil bseyim kalmadı hic csnm senin varsa aklına grlen yaz bana da cok uzun oldu ama umarım işine yarar listem 🙈