munevver_frt 22 25 arası benide zorlamıştı cnm ağrılar filan şimdi şükür iyiyim tabi günüm günümü tutmuyo bazen ck iyiyken bazen yerimden kalkamıyorm göbek cevremde ağrılar olmaya başladı bebek büyüdükçe , kilo için üzülme toparlar benm 22+6 da 485 di ultrasona göre bebek 22+1 görübüyordu , 25 de 800 27 de 1080 olmuştu 25 den itibaren hızla büyüyecek sende hızla kilo alacaksn farkedersin ben 23 27 arası 3 kilo birden aldm , bu aylarda kusmak ck etkiliyo bende o haftalarımda kustum sürekli kan alındı filan halsiz kaldm bebek büyümedi diye ck ğzüldüm ama sağlıklı olsnlar yeter hızla büyüyorlar .. bana bi demir vermişti kapsül gibi olan zehirledi resmen adını unuttm sanada mı öyle bse verdi acaba o herkesi kötü eden bi demir var .. Doktoruma dedim onun yerine ferrum ford verdi ck daha iyi asla bulantı yapmıyo , bu süreçte önemli demir cnm doktoruna söyle değiştirsin bu arada sen magnezyum kullanıyor musun kasılmalar sancılar icin ? Ben 12. Haftadan beri magnezyum alıyorm bide decavit kullanıyordum şimdi ocean mummy versi bir fün decsvit bi gün ocean olanı kullan dedi bebişde güzel ilerledi sanki böyle