aframoms13 Nutelllaa şimdi sizin gibi herkes böyle düşünürse daha çok kişi dolandırılır ve bunu yapn kişi yapmaya devam eder ama yine siz bilirsiniz tabi
Nutelllaa aframoms13 eşim bu kadar az paranın peşine düşmeme izin vermez üzüldüğümü gorince bile buna mi uzuldun diyor
170798 Durunun bandanaları instagram dolandırıcı 4 ay oldu bunlar ne para iadesi yapıyorlar ne de ürünlerimi gönderiyorlar bide kadın utanmadan kendini haklı çıkarmaya çalışıyor Allah yedirmesin kimsenin hakkını onlara, bunlardan parasını alan varmı
Elisaninannesiii Nutelllaa 2020 yılında kızıma bandana aldık 3 ayda geldi neler çektik telefonda bile görüşme yaptım eşim unut gitsin nu vosver gelmesin dedi ama arkasını birakmadim aylarca kargo da bekledi şuan kargoda dedi yok takip no atmak yok gittim başka yerden aldik bende 3 ay gelmedi gerçekten sonra gönderdiler tabi guzeldi ürünler ama oyaladı çok
Deletedmom0071 İnstagram alışveriş yapmamak lazım. İbana gönderlen parayı asla geri alamıyorsunuz. Ama trendyol gibi dolap gibi uygulamalar kredi kartı üzernden gerçekleştiği için paranızı geri alabiliyorsunuz. Yani dolandırılsanız bile bir güvenceniz oluyor. İnstagram üzerinden alışveriş yapmayın…
Evafor Nutelllaa kapıda ödeme ile çok şey aldım hiç başıma gelmedi şükür ama sizlerde kart ile ödeme yaparsınız sütü bozuk işte çıkıyor insanın karsisina en azindan.kapida ödeme ile açıp bakma imkanınız var bilemiyorum ama cidden zıkkım olsun alan işini hakkıyla yapmayan insanlara
MaErsoy Bende 2 sene önce sipariş vermiştim ay geçti yok yazıyorum hep bahane nasıl olduysa artık paramı iade etti de kurtuldum