Nutelllaa Kızlar sayfadan hicbisey almayın dolandırıcı .rabbim bunların saysini azaltın .hakkımı zerre helal etmiyorum çok sinirlendim cocugumun rızkını yedi kadın ya .bı de hakaret falan ediyor utanmadan üste çıkıyor .Allah’ın belaları
Gozdeparlar Nutelllaa simdi sayfaya bakayım dedim. Taa 22 hafta öncesinden bile sayfanın dolandırıcı olduğu yazılmış. Hic bakmadiniz mi yorumlara?
Nutelllaa Gozdeparlar bı iki tane yazılmış ürün geç geliyor vs yazilinca yazılmıştır dedim bide memnuniyet gibi paylaşımlar yapmış ona istinaden verdim myoksa Instagram dan ikinci siparişim bu😪
aframoms13 Nutelllaa ben şimdi inceledim sayfayı siz yazınca aklımda bulunsun diye ama yoğunluk falan demişler siz nasıl mağdur oldunuz ne yaptılar yani biz de böyle bişeyle karşılaşmayalım çünkü baya takipçisi var
Nutelllaa aframoms13 yoğunluk falan yalan oyalayip ben bişey söyleyince yok efendim kargoda neler neler hakaretler .ama sonunda dolandırıcı olduğunu söyleyince engelledi beni direk paramı istedim tabiki göndermedi
aframoms13 Nutelllaa engellediyse zaten belli ne olduğu. Mesajlar duruyorsa tüketici haklarına başvurabilirsiniz
Rapunzelinanasi Nutelllaa ay onunla ilgili o kadar çok post açıldı ki burada. Keşke arama kısmına sayfa ismini yazıp baksaydınız ☹️ ben genelde öyle yapıyorum. Bir şey alacaksam önce burda arama kısmından bakıyorum ve illa ki yorum oluyor. Geçmiş olsun 🙏🏻
Yeso59 Nutelllaa google ye yazarsanız şikayet varda hakkında şikayetler çıkıyor bir daha alışveriş yaparken oraya yazarsanız fikir olur ben artık öyle yapıyorum sonuçta instagramdan çok güvenli olmuyor
Gahha Nutelllaa ayyy canım benimde paramı göndermediker ürünü elime geçmedi bile şikayet ettim shoper merkezini aradım paramı aldım ama o kadın varya şerefsiz resmen hakkımı bende helal etmedim cogu yerden paylaşımda yaptım o sayfa için bugun yarın diye hep oyalandım