Hakadddd Bı yandan hamile kalmak istiyorum bı yandanda kılllar beni çok yıpratıyor lazerden sonraya mi biraksam bebeği diyorum bilmiyorum akıl verin kızlar😔🙄
bebekveannesiii Hakadddd Önce hamile kalırsan en az 1 sene lazere başlayamazsın, yada eğer önce lazere başlarsan gene en az 1 sene bebek düşünemezsin karar senin biz ne desek boş😀 hangisi senin için önemliyse, hangisini istiyorsan önce onu yap kaç yaşındasın?
Selen_kck Hakadddd Aynı durumu yaşadım 1 yıl lazere gittim sonra hamile kaldım ( bu esnada 1 yıl denedik ama zaten hamilede kalamamıştım) sonuç olarak aradan geçen bu zamanda kıllar da son bulmadı lazerle sıfırlanmıyor güzel azalıyo ama yine de koca göbekle elimde jilet kıl temizliyorum…..
Minarda Hakadddd benim kardeşim de gidiyordu baya bi azalma olmuştu bebek supriz olmuştu bırakmak zorunda kaldı gebelikte hormonlar değiştiği için tekrar geri çıktılar gebelikten sonra yeni başladı tekrar
Hakadddd bebekveannesiii yorumlara göre hem lazere gidicem hem bebek yapacam😂😂😂 hangisi erken davranırsa ona göre yol çizerim artık🥳🥳🥳
Era24 Ben ağustos sonu gibi başladım 1 seans 1 kontrol gittim ve ekimde hamile olduğunu öğrendim. Lazerin bebeğe herhangi bir zararı olmadığı biliniyo orda sorun yok. Ama hamilelikle beraber tüyler daha hızlı uzuyo maalesef. Ben de bebek doğduktan 3-4 ay sonra tekrar başlamayı düşünüyorum inşallah.
Selen_kck Hakadddd aynen öyle yap lazeri ertelemekte çözüm değil en azından 3..4 seans gidersin tüğler yumuşar hamile kalana kadar 😅
Selen_kck Hakadddd ağda da iyi tabi ama ben özel bölgemi hep jiletle alıyodum ağdadan korkuyorum hamilelikle hiç ilgisi yok 😅 o yüzden jiletle devam ettim. Bi de lazerde tüğleri kökten almıyoruz lazer sonrası jilet yaptım hep tekrar sertleşmiyordu bende öyle devam ettim gittim :)
Hakadddd Selen_kck bende öyle agdaya gitmedim hiç korkuyorum da yarıda kalirsam lazerde yumuşar mecbur giderim agdaya öyle olmazsa doktor orayı görür bayılır maazallah 🤭😂🙈