Nazendehanim Sedaa_ 35. Haftada girdim ilk ,bence normal ağrınız sancınz olursa erken muayeneye gidersiniz her şey yolundaysa erken istememiş olabilir
Suelifemir Nazendehanim yok canım üniversite hastanesi ilk çocuğumu 32 haftalık doğurdum ondan mı acaba
Sevimgiller vaveylaaa19 hayır karnına kemer şeklinde bir alet takıyorlar hepsi bu ne agrısı ne acısı var🤦🏻♀️
Stoppedstar Sedaa_ 35 de girdim. Karnın yumuşak sancı yoktur demişti almadı daha evvel. Hala da çıkmıyor. Cuma tekrar giricem 37-0 oluyorum
Bebisinannesi23 Sedaa_ geçen hafta 32 haftalıkken gittim nst ye girdim . Bidahaki kontrol için bişi demedi ama ben 3 hafta sonraya aldım . Gittiğimde 35 haftalık olacam sonra da heralde haftada bir giderim diye düşünüyorum.
Nazendehanim Suelifemir he o zaman tabi yine erken doğum riski olur falan diye ama bu konuda bilgi vermediler mi sana her şey yolunda haftayla uyumlu falan diye i
Puding Sedaa_ ben bugün gittim muanem vardı 31 haftalık oldum doktor nstye bağladı artık 10 günde bir görüşeceğiz dedi 😌